ЮВІЛЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПРАКТИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ ТА АРТ-ТЕРАПІЇ «АРТ-ДИВОСВІТ»

Кінець серпня – доречний час для того, щоб згадати про навчання та зайнятися саморозвитком. Чудовою нагодою для цього став ювілейний Х Всеукраїнський фестиваль практичної психології та арт-терапії «Арт-дивосвіт». Захід було проведено 29–30 серпня на території дитячого табору «Райський куточок».

Продовжити читання “ЮВІЛЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПРАКТИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ ТА АРТ-ТЕРАПІЇ «АРТ-ДИВОСВІТ»”

НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК – НОВІ ОРІЄНТИРИ РОЗВИТКУ ФАКУЛЬТЕТУ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ ТА МИСТЕЦТВ

20 серпня 2020 року на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв відбулися збори трудового колективу, на яких обговорювалося питання про стан діяльності кафедр та перспективи розвитку на наступний навчальний рік. Завідувачки кафедр (професорка Алла КРАМАРЕНКО, доцентка Олена МАРТИНЕНКО, професорка Лариса ЛІСІНА, доцентка Олена ГОРЕЦЬКА) доповіли про найважливіші досягнення викладачів і здобувачів вищої освіти, ілюструючи матеріалами презентацій.

Продовжити читання “НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК – НОВІ ОРІЄНТИРИ РОЗВИТКУ ФАКУЛЬТЕТУ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ ТА МИСТЕЦТВ”

Онлайн-круїз на лайнері «Академія цифрового розвитку»

Здобувачка вищої освіти освітньо-професійної програми «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» Бердянського державного педагогічного університету факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Корвегіна Олександра придбала квиток у комфортабельну «каюту» круїзного лайнера інноваційних педагогічний ідей та вирушила в креативну подорож цифровими технологіями від «Академії цифрового розвитку» під керівництвом Антоніни Букач.

Продовжити читання “Онлайн-круїз на лайнері «Академія цифрового розвитку»”

Студенти БДПУ – призери Національних змагань Enactus Ukraine

Enactus – це міжнародна неприбуткова організація, що об’єднує студентів, викладачів та представників бізнесу, які використовують силу підприємницької дії для досягнення прогресу в усьому світі.

Продовжити читання “Студенти БДПУ – призери Національних змагань Enactus Ukraine”

Міжнародна наукова діяльність студентів спеціальності Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)

Здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» активно поєднують навчання та наукову діяльність відповідно до спеціальності. Підтвердженням є участь студентів у VIII Міжнародній науково-практичній конференції «Eurasian scientific congress», яка відбувалась 9-11 серпня 2020 року у Барселоні (Іспанія).

Продовжити читання “Міжнародна наукова діяльність студентів спеціальності Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)”

ПРО МІЖНАРОДНЕ СТАЖУВАННЯ ДОЦЕНТОК КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ ІРИНИ БАРБАШОВОЇ І ЛІЛІЇ ЯРОЩУК

Ірина БАРБАШОВА, доцентка кафедри педагогіки Бердянського державного педагогічного університету, взяла участь в онлайн стажуванні на базі Університету Collegium Civitas у місті Варшаві (Республіка Польща), який відбувся з23 червня по 15 липня 2020 року.

Команда ELPD за підтримки Центру польської освіти підготувала цікаву та насичену програму онлайн стажування педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО I–IV рівнів акредитації незалежно від форм

Продовжити читання “ПРО МІЖНАРОДНЕ СТАЖУВАННЯ ДОЦЕНТОК КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ ІРИНИ БАРБАШОВОЇ І ЛІЛІЇ ЯРОЩУК”

Бердянський державний педагогічний університет (БДПУ) отримав грант «Підтримка дистанційного навчання для Бердянського державного педагогічного університету» від Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України»

11 серпня ректор БДПУ, професор Ігор Богданов, підписав договір між Бердянським державним педагогічним університетом та Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України», за яким розпочинається річна співпраця задля підтримки дистанційного навчання здобувачів та здобувачок вищої освіти в умовах карантину.

Продовжити читання “Бердянський державний педагогічний університет (БДПУ) отримав грант «Підтримка дистанційного навчання для Бердянського державного педагогічного університету» від Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України»”

Міжнародна наукова діяльність здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація»

Здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація» взяли участь у XII Міжнародній науково-практичній конференції «Dynamics of the development of world science», яка відбувалась 5–7 серпня 2020 року у Ванкувері (Канада).

Продовжити читання “Міжнародна наукова діяльність здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація»”

Кіножурнал «Байки» в БДПУ

16 серпня на території Бердянського державного педагогічного університету відбулися зйомки одного з випусків Дитячого міжнародного кіножурналу «Байки».

Цей кіножурнал, заснований в 2014 році продюсером Олександром Молодцовим, має своїх прихильників по всій Україні, а також за її межами. За шість років свого існування зйомки було проведено у 32 містах нашої країни. Перший дебютний сезон був відзнятий у Донецьку, але, з початком АТО, команда кіножурналу переїхала до Запоріжжя. Одна з серій «Байок» набрала більше 4 мільйонів переглядів на YouTube, а якість проєкту відзначають міжнародні експерти.

Продовжити читання “Кіножурнал «Байки» в БДПУ”

Діджиталізація Приазов’я

11 серпня 2020 року на базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся науково-практичний семінар «Напрацювання підходів до створення науково-технологічного кластеру як інструменту впровадження космічних технологій, інструментів ГІС та діджиталізації в інтересах розвитку Причорноморського регіону», у якому взяли участь проректорка з науково-педагогічної роботи Вікторія Ліпич та провідний фахівець з інноваційної діяльності Антон Сердюченко.

Продовжити читання “Діджиталізація Приазов’я”

Як наші викладачі голову Бердянської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України обирали

Викладачі Бердянського державного педагогічного університету: Катерина Петровська, завідувачка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти; Світлана Хатунцева, завідувачка