Співпраця факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини з роботодавцями

28 жовтня в Дитячо-юнацькій спортивній школі ім. Є. І. Назарова відбулася робоча зустріч декана факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини БДПУ, гаранта освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт. Тренерська діяльність з виду спорту» Сергія Кушнірюка з роботодавцями.

Продовжити читання “Співпраця факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини з роботодавцями”

Студент року – 2020

Жовтень для всієї родини Бердянського державного педагогічного університету – особливий місяць, адже кожного року ми обираємо претендентів на звання «Студент року БДПУ» і 2020 рік не став виключенням.

Оргкомітет конкурсу серед 35 учасників обрав переможців у 10 номінаціях та визначив студента, гідного звання «Студент року – 2020».

Переможцем у номінації «Студент – лідер студентського самоврядування року» став Ярослав Горбаль, голова студентської ради гуманітарно-економічного факультету, заступник голови студентської ради університету.

Продовжити читання “Студент року – 2020”

Презентація Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України.

28 жовтня 2020 р. за підтримки ГО «Ліга інтернів» та ініціативи Ради молодих учених БДПУ відбулась презентація Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України в 2021 році.

Спікерами презентації були Марія Савіна – виконавча директорка ГО «Ліга інтернів», випускниця Програми стажування 2010–2011 рр. та

Антон Сердюченко – провідний фахівець з інноваційної діяльності БДПУ, випускник Програми стажування 2018 р.

Продовжити читання “Презентація Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України.”

Подяка від Національного Еразмус+ офісу в Україні за участь БДПУ в Еразмус+ марафоні

Як вже повідомлялось, 15 жовтня 2020 р. БДПУ приєднався до Всесвітніх Еразмус+ днів і Всеукраїнського марафону Програми ЄС Еразмус+ проведенням круглого столу «Quality Assurance: Implementation of Erasmus+ QUAERE Project Results».

Продовжити читання “Подяка від Національного Еразмус+ офісу в Україні за участь БДПУ в Еразмус+ марафоні”

Будь лідером, якого потребує громада!

Саме під таким гаслом пройшов онлайн тренінг, де здобувачка І курсу ІІ (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота та Амбасадорка Цілей сталого розвитку 2020 Наталя Рибнікова провела онлайн лекцію про 5-ту Ціль сталого розвитку.

Продовжити читання “Будь лідером, якого потребує громада!”

Названо переможців І етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року               № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», з метою підвищення загальної мовної культури на базі факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету 15 жовтня 20820 року було проведено І етап Конкурсу.

Продовжити читання “Названо переможців І етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка”

Майстер-клас для школярів міста зі Scratch

Сучасна молодь має достатньо великий досвід з використання інформаційних технологій, проте набагато менше вона знає про створення програм за допомогою новітніх технологій. Поступово діти усвідомлюють важливість навичок програмування, адже вони відкривають для них безліч нових можливостей для навчання.

Продовжити читання “Майстер-клас для школярів міста зі Scratch”

Гостьові лекції для студентів Бердянського державного педагогічного університету

Відповідно до укладеної угоди про співробітництво між кафедрою дошкільної освіти БДПУ та кафедрою педагогіки і психології (дошкільної та корекційної) ім. Т. І. Поніманської РДГУ, зі здобувачами вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта» відбулася гостьова лекція. Проводила онлайн-заняття доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки і психології (дошкільної та корекційної) імені проф. Т.І. Поніманської Рівненського державного гуманітарного університету Ілона ДИЧКІВСЬКА.

Продовжити читання “Гостьові лекції для студентів Бердянського державного педагогічного університету”

Routledge видав книгу «Обмін знаннями між містами Південної та Східної Європи, 1870–1950» з розділом про Бердянськ

Нарешті, після майже 5 (!) років роботи щойно вийшла книга “Interurban Knowledge Exchange in Southern and Eastern Europe, 1870–1950” («Обмін знаннями між містами Південної та Східної Європи, 1870–1950»). У ній другий розділ – Igor Lyman and Victoria Konstantinova. In Search of Best Practices Within the Confines of the Russian Empire: The Port City of Berdyansk” («В пошуках кращих прикладів в умовах обмежень Російської імперії: портове місто Бердянськ»).

Продовжити читання “Routledge видав книгу «Обмін знаннями між містами Південної та Східної Європи, 1870–1950» з розділом про Бердянськ”

Наукова інтернет-комунікація: у БДПУ відбулася міжнародна конференція

21–22 жовтня 2020 року на базі факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету відбулася VІІІ Міжнародна наукова інтернет-конференція «Мова і соціум: етнокультурний аспект».

Продовжити читання “Наукова інтернет-комунікація: у БДПУ відбулася міжнародна конференція”

Відстань – не перешкода для участі у Міжнародній конференції!

За запрошенням організаторів конференції – Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка – викладачі БДПУ взяли активну участь в роботі ХХ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми фізичного виховання і спорту різних груп населення».

Продовжити читання “Відстань – не перешкода для участі у Міжнародній конференції!”

Науково-практичний семінар «Програми Еразмус+: від ідеї до дії»

20 жовтня відбувся науково-практичний семінар «Програми Еразмус+: від ідеї до дії» для викладачів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти. Захід був організований Радою молодих учених факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти під керівництвом Наталі Цибуляк та у співпраці із заступником декана факультету з наукової та міжнародної діяльності Анастасії Попової.

Продовжити читання “Науково-практичний семінар «Програми Еразмус+: від ідеї до дії»”