Історичні змагання на гуманітарно-економічному факультеті

Рада молодих учених гуманітарно-економічного факультету відроджує традицію проведення історичних змагань. Починаючи з 2015 р. студенти факультету беруть участь у Всеукраїнських турнірах з історії та філософії, де вже неодноразово займали призові місця. Однак досягнення таких результатів було б неможливим без тренування своїх інтелектуальних здібностей на факультетському рівні.

Продовжити читання “Історичні змагання на гуманітарно-економічному факультеті”

Переформатування чесько-українського проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті» за участі БДПУ

6 жовтня 2020 р. відбулась організаційна зустріч учасників чесько-українського проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті».

Проєкт реалізується у період з травня 2019 року до грудня 2021 року Університетом імені Масарика за підтримки Чеської агенції розвитку. Вінспрямований на посилення можливостей працівників середнього менеджменту та викладачів українських університетів, що готують майбутніх вчителів.

Продовжити читання “Переформатування чесько-українського проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у ХХІ столітті» за участі БДПУ”