Вітаємо кандидата юридичних наук, доцента, завідувача кафедри правознавства Дмитра Каменського з успішним захистом докторської дисертації!

Шановний Дмитре Васильовичу! Зичимо міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії та плідної праці! Щиро бажаємо якнайшвидше отримати підтвердження наукового ступеня доктора юридичних наук!

«Університетське слово»

Міжнародний кінофестиваль Docudays у стінах БДПУ

Стартував 17-ий Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, до якого приєдналися і студенти Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Міжнародний кінофестиваль Docudays у стінах БДПУ”

Робота «PROFI-центру» з гуманітарно-економічним факультетом триває, співпраця продовжується

5 жовтня 2020 року відбулася зустріч у рамках діяльності «PROFI-центру» зі здобувачами вищої освіти гуманітарно-економічного факультету (групи с1ФС, с2ФС, 2ФС, 3ФС) з фахівцем з питань зайнятості І категорії відділу активної підтримки безробітних Бердянського міськрайонного центру зайнятості – Галиною КОПИЛОВОЮ.

Продовжити читання “Робота «PROFI-центру» з гуманітарно-економічним факультетом триває, співпраця продовжується”

Вітаємо з почесною нагородою!

Як багато добра і світла може принести на нашу землю проста людина, особливо, коли вона – щедрий душею і великий серцем педагог! Як багато може змінити одна особистість, особливо, коли вона – мудрий і креативний науковець, ладний і здатний обертати навколо себе життя не тільки студентського і педагогічного колективів ввіреного їй факультету, але і наукової спільноти області!

Продовжити читання “Вітаємо з почесною нагородою!”