Волонтерський менеджмент

Неформальна освіта – важлива складова професійної діяльності майбутніх соціальних працівників. Так, з ініціативи викладачів кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти, здобувач Олексій Кучерук відвідав практикум з волонтерського менеджменту Української Волонтерської Служби #УВС.

Продовжити читання “Волонтерський менеджмент”

Знайомство здобувачів вищої освіти спеціальності «Хореографія» зі зразками танцювального фольклору Запорізького краю

Однією з головних компетентностей майбутнього вчителя хореографії, керівника хореографічного колективу є збереження та примноження національного надбання українського народу. Вивчення традиційних танців та співу є важливою частиною виховання гармонійної особистості, яка буде поважати свою культуру та шанувати надбання свого краю. 

Продовжити читання “Знайомство здобувачів вищої освіти спеціальності «Хореографія» зі зразками танцювального фольклору Запорізького краю”

Настановна конференція з педагогічної практики в спеціальних закладах (навчальна)

9 жовтня 2020 р. відбулася настановна конференція з педагогічної практики в спеціальних закладах (навчальна) спеціальності 016 Спеціальна освіта у 305-306 академічних групах. Зазначена практика є першою практичною ланкою для здобуття здобувачами вищої освіти кваліфікації «Логопед. Спеціальний психолог». Керівник практики ст. викл. кафедри прикладної психології та логопедії Наталя АНАСТАСОВА провела інструктаж з техніки безпеки під час проходження практики, ознайомила здобувачів вищої освіти з метою, завданням та специфікою проходження педагогічною практики.

Продовжити читання “Настановна конференція з педагогічної практики в спеціальних закладах (навчальна)”

Участь науковців БДПУ в Міжнародній конференції ICTERI-2020

Викладачі факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти взяли участь у ХVІ Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках» (ICTERI – 2020, ICT in Education, Research, and Industrial Applications: Integration, Harmonization, and Knowledge Transfer), яку у цьому році було проведено дистанційно.

Продовжити читання “Участь науковців БДПУ в Міжнародній конференції ICTERI-2020”

Майстер-клас з 3D-моделювання для школярів

У рамках ініціативи «Meet and Code», що впроваджується в Україні Ресурсним центром «Гурт» у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH за фінансування SAP, у Бердянську відбулась серія майстер-класів з 3D-моделювання. Майстер-клас організували й провели викладачі факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти Бердянського державного педагогічного університету Ганна Чуприна і Павло Буянов.

Продовжити читання “Майстер-клас з 3D-моделювання для школярів”

Плідна праця зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Фізична культура»

08 жовтня 2020 року на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини у рамках роботи комітету роботодавців відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Фізична культура», викладачів кафедри теорії та методики фізичного виховання з представниками закладів загальної середньої освіти.

Продовжити читання “Плідна праця зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Фізична культура»”

Креативність та творчість панує в стінах Бердянського державного педагогічного університету

Викладачі та студенти кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін активно впроваджують заняття під відкритим небом. У студмістечку Бердянського державного педагогічного університету дуже багато чарівних та красивих місць для цього.

Продовжити читання “Креативність та творчість панує в стінах Бердянського державного педагогічного університету”