Міжнародна наукова діяльність майбутніх вчителів основ здоров’я, вчителів-реабілітологів

Здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Здоров’я людини. Фізична реабілітація» взяли участь у XII Міжнародній науково-практичній конференції «World Science: Problems, Prospects And Innovations», яка відбувалась 1–3 жовтня 2020 року у Торонто (Канада).

Продовжити читання “Міжнародна наукова діяльність майбутніх вчителів основ здоров’я, вчителів-реабілітологів”

Привітання з Днем народження гімназії №2

2 вересня відбулося урочисте привітання нашої підшефної Бердянської багатопрофільної гімназії №2 Бердянської міської ради Запорізької області! Цьогоріч минуло 55 років з дня заснування школи №10, нині – гімназії №2.

Продовжити читання “Привітання з Днем народження гімназії №2”

СЕМІНАРСЬКЕ ЗАНЯТТЯ В СТУДІЇ ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ «ІНСАЙТ»

1 жовтня 2020 року асистентом кафедри прикладної психології та логопедії Марією ЗВЕРЯКОЮ  було підготовлено та проведено семінарське заняття на тему «Вимоги до психолога, який здійснює психокорекційні заходи» у студії творчого розвитку «Інсайт» із здобувачами вищої освіти 302 групи факультету ФДССО.

Відбулося дуже цікаве спілкування фахівців і здобувачів освіти стосовно аналізу основних компонентів  професійної готовності  до практичної корекційної діяльності:

Продовжити читання “СЕМІНАРСЬКЕ ЗАНЯТТЯ В СТУДІЇ ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ «ІНСАЙТ»”

БДПУ підписав договір про співпрацю з «Дніпровською політехнікою»

У стінах Бердянського державного педагогічного університету навіть передсвяткові дні проходять продуктивно. 2 жовтня перша проректорка БДПУ, професорка Ольга Гуренко підписала договір про співпрацю із колегами з Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

Продовжити читання “БДПУ підписав договір про співпрацю з «Дніпровською політехнікою»”

Обговорення на польсько-українському науковому заході проблем індивідуалізації навчання

В перший день жовтня відбувся Міжнародний науково-методичний семінар на тему «Теорія і практика індивідуалізації навчання», який був організований Вищою школою управління і адміністрації в Ополє (Польща) – вишем-партнером Бердянського державного педагогічного університету. Співорганізатором цього наукового заходу  був наш університет.

Продовжити читання “Обговорення на польсько-українському науковому заході проблем індивідуалізації навчання”

Зустріч з ветеранами освіти Бердянського державного педагогічному університету

Напередодні професійного свята, Дня працівника освіти, ректор Бердянського державного педагогічного університету, професор Ігор Богданов традиційно зібрав на зустріч викладачів-ветеранів.

1 жовтня ц. р. у головному корпусі в святковій атмосфері ректор університету та голова профспілкового комітету Віталій Лола розпочали з привітань: побажали міцного здоров’я, подякували ветеранам освіти за те, що присвятили своє життя навчанню та вихованню студентської молоді.

Продовжити читання “Зустріч з ветеранами освіти Бердянського державного педагогічному університету”