Академічна доброчесність – принципова чеснота науковця

Карантин не завадив плідному діалогу студентів – першокурсників факультету ГЕФ і бібліотеці БДПУ. 16 жовтня відбулась онлайн – конференція «Бібліогід: академічна доброчесність та пошук інформації». Провідні фахівці бібліотеки Ірина Філон,  Людмила Золотар, Мирослава Харитонова провели повноцінну екскурсію по її підрозділам, розповіли про «родзинки» фондів та особливості обслуговування.

Продовжити читання “Академічна доброчесність – принципова чеснота науковця”

«Два козаки – три гетьмани»

До Дня захисників України та Дня українського козацтва 13 жовтня ц.р. студенти, представники всіх факультетів Бердянського державного педагогічного університету, взяли участь у цікавій інтерактивній правоосвітній грі. Вони вчилися розрізняти обов’язки та права президента, парламенту, міністрів та депутатів міських рад.

Продовжити читання “«Два козаки – три гетьмани»”

Проєкти та підприємництво: навички, які потрібні всім без виключення

Ну дуже швидко промайнули три навчальні дні Четвертого Кампусу програми «Розвиток компетентнісного підходу в навчанні та викладанні», присвяченому роботі в проєктах та підприємницькій діяльності.

Продовжити читання “Проєкти та підприємництво: навички, які потрібні всім без виключення”

БДПУ долучився до Еразмус + марафону

15 жовтня 2020 р. БДПУ приєднався до Всесвітніх Еразмус+ днів і Всеукраїнського марафону Програми ЄС Еразмус+ проведенням круглого столу «Quality Assurance: Implementation of Erasmus+ QUAERE Project Results».У центрі обговорення учасників круглого столу було продовження напрацювань проєкту «Система забезпечення якості освіти в Україні: розвиток на основі європейських стандартів та рекомендацій» (QUAERE). Цей проєкт, що відноситься до інструменту «Співпраця задля інновацій та обміну кращими практиками» програми ЕРАЗМУС+ і належить до пріоритетного напрямку «Розвиток потенціалу вищої освіти», був реалізований у 2016–2018 рр.

Продовжити читання “БДПУ долучився до Еразмус + марафону”