2021 NTUE (National Taipei University of Education) Online Language & Culture Program

У листопаді 2021 року здобувачки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)» взяли участь у програмі “2021 NTUE Online Language & Culture Program”, організаторами якої виступили Амбер Чен і Мері Хсу (Amber Chen & Mary Hsu), керівники міжнародних справ університету Тайбей (Тайвань).

Альона Чернишенко (4ГМЛА) і Вікторія Лихацька (3ГМЛА) дізналися багато цікавого про традиції та звичаї Китаю, відвідали різноманітні заходи (майстер-класи із китайської мови, каліграфії, розмальовки пекінської оперної маски), послухали про можливість навчання в національному університеті Тайбей, а також учасниці познайомилися зі студентами із Сполучених Штатів Америки, Німеччини, Тайваню, Швейцарії, В’єтнаму, Австрії, Франції, Філіппінів і Малайзії.

Упродовж чотирьох днів учасники програми були поділені на п’ять команд, які працювали над проєктом, метою якого було створення ідеальної моделі системи освіти і освітнього середовища. Група, членом якої була здобувачка Альона Чернишенко, за результатами голосування набрала найбільшу кількість голосів та отримала почесне звання «Найкраща презентація». Переможці незабаром отримають сертифікати і цінні подарунки.

Здобувачки вищої освіти щиро вдячні Бердянському державному педагогічному університету, зокрема, факультету філології та соціальних комунікацій, за підтримку та можливість представити розвиток освіти в Україні, перейняти цінний досвід інших учасників, поринути в культуру Китаю, отримати незабутні враження, знання та знайти нових друзів! Це був надзвичайно цінний досвід, який запам’ятається на все життя.

Альона Чернишенко,

здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

 4ГМЛА групи


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print