Актуальні питання автоматизації процесів фінансового планування діяльності закладів охорони здоров’я

Процеси реформування, які сьогодні відбуваються в системі охорони здоров’я України, призвели до змін у функціонуванні закладів охорони здоров’я, розмежування первинної та вторинної медичної допомоги, розроблення нових та удосконалення існуючих нормативно-правових актів у сфері охорони здоров’я, запровадження програми медичних гарантій на 2021 рік, змін у механізмі розподілу фінансових ресурсів між суб’єктами господарювання сфери охорони здоров’я.

Продовжити читання “Актуальні питання автоматизації процесів фінансового планування діяльності закладів охорони здоров’я”

Новий вектор розвитку освіти в БДПУ

Минулого навчального року Бердянський державний педагогічний університет отримав шість наборів техніки для відеоконференцзв’язку та обладнав дві лабораторії для дистанційного навчання завдяки фінансовій підтримці Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Обладнання розподілили між усіма факультетами університету для забезпечення вільного доступу до нього. Окрім того, викладачі опанували основи відеомонтажу та навчилися знімати, монтувати відео, працювати зі звуком.

Продовжити читання “Новий вектор розвитку освіти в БДПУ”