Підсумки реалізації гранту Президента України «Наноарт»

У 2021 році науковий співробітник БДПУ Сергій Ковачов отримав грант Президента України для реалізації творчого проєкту «Наноарт», який надається молодим діячам у галузі мистецтва. Метою проєкту було створення науково-популярного видання – артбуку з однойменною назвою.

Продовжити читання “Підсумки реалізації гранту Президента України «Наноарт»”

Підсумки модулю Ars Dosendi «Наукометрія. Перші кроки»

Минулого року за ініціативи першої проректорки, проф. Ольги Гуренко та доцентки Наталі Цибуляк розпочав свою діяльність Центр викладацької майстерності Ars Dosendi – програма, метою якої є сприяння вдосконаленню раніше набутих та/або набуття нових компетентностей науково-педагогічними працівниками в межах викладацької діяльності задля вдосконалення викладання та навчання у вищій школі.

Продовжити читання “Підсумки модулю Ars Dosendi «Наукометрія. Перші кроки»”

Тисячі книжок від Наукового товариства ім. Шевченка в Америці надійшли до БДПУ

Щойно від Наукового товариства ім. Шевченка в Америці (НТШ-А) до Бердянського державного педагогічного університету надійшли 57 коробок з кількома тисячами книжок. Це – перша частина дару НТШ-А бібліотеці БДПУ, який складається з більш ніж 5000 видань.

Продовжити читання “Тисячі книжок від Наукового товариства ім. Шевченка в Америці надійшли до БДПУ”

БДПУ покращив свої позиції в рейтингу WEBOMETRICS

31 січня було оприлюднено щорічний світовий рейтинг університетів WEBOMETRICS. Як зазначено на порталі Євроосвіта, «головна ідея рейтингу полягає в оцінюванні наукової, навчальної та соціальної місії університетів опосередковано через показники представленості університету у веб-просторі».

Продовжити читання “БДПУ покращив свої позиції в рейтингу WEBOMETRICS”