Студенти БДПУ на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед юніорок та юніорів 2022 року

З 12 по 17 лютого в м. Коломия, Івано-Франківської області, проходив Чемпіонат України з пауерліфтингу серед юніорок та юніорів (19–23 років). У складі збірної команди Запорізької області м. Бердянськ на цих змаганнях представляли вихованці ДЮСШ відділу молоді та спорту виконкому БМР тренерів-викладачів Руслана Літуса та Сергія Певнєва.

Продовжити читання “Студенти БДПУ на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед юніорок та юніорів 2022 року”

Участь студентів гуманітарно-економічного факультету в роботі Міжнародної конференції з економіки

18 лютого на платформі Webex у гібридному форматі відбулася Міжнародна конференція «The Temporal Problems in Macro- and Microeconomics: Theory and Practical Evidence»: частина учасників була присутня в Братиславському університеті економіки та менеджменту – головного організатора конференції. Іноземні учасники підключилися онлайн – через платформу Webex.

Продовжити читання “Участь студентів гуманітарно-економічного факультету в роботі Міжнародної конференції з економіки”

Активний початок ІІ семестру для Ради молодих учених БДПУ

16 лютого ц.р. відбулось планове засідання Ради молодих учених Бердянського державного педагогічного університету в онлайн-форматі. Порядок денний передбачав три питання:

Продовжити читання “Активний початок ІІ семестру для Ради молодих учених БДПУ”

Гостьова лекція-пресконференція: зв’язок теорії і практики

Одним із позитивних і результативних моментів дистанційного навчання є можливість запросити для участі в аудиторних заняттях практиків. Так, 18 лютого для здобувачів освіти другого курсу спеціальності 024 Хореографія в рамках вивчення освітньої компоненти «Теорія і методика роботи з хореографічним колективом» було проведено лекцію на тему «Організація освітнього процесу в хореографічному колективі», яка була проведена у формі пресконференції із запрошенням роботодавців та хореографів-практиків.

Продовжити читання “Гостьова лекція-пресконференція: зв’язок теорії і практики”