Захист курсових робіт у рамках академічної мобільності

27 травня 2022 року відбулася конференція по захисту курсових робіт здобувачів другого та третього курсів І рівня вищої освіти спеціальності 024 Хореографія, які навчаються за програмою академічної мобільності у Львівському національному університеті імені Івана Франка. На початку конференції викладачами обох закладів вищої освіти було оговорено процедуру захисту курсових робіт та критерії їх оцінювання.

Продовжити читання “Захист курсових робіт у рамках академічної мобільності”

Плідні роки співпраці вплинуть на результати діяльності

27 травня 2022 року у форматі онлайн відбулася зустріч керівництва факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету (Людмила КОВАЛЬ – декан, Ольга ПОПОВА, Анжеліка ЛЕСИК – заступники декана) зі студентами, керівництвом (директорка – Олена ОЛІЙНИК) та викладачами КЗ «Покровський педагогічний фаховий коледж».

Продовжити читання “Плідні роки співпраці вплинуть на результати діяльності”

Конференція у Варшаві

Здобувачки 3 курсу факультету філології та соціальних комунікацій Вікторія Лихацька та Анастасія Козлова спеціальності «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)» взяли участь у Міжнародній науковій конференції молодих україністів «Українська культура має силу», що відбулась на базі кафедри україністики Варшавського університету 23 травня 2022 року. У науковому форумі взяли участь студенти з різних міст України та Польщі, а саме з Києва, Житомира, Бердянська, Познані, Варшави та ін.

Продовжити читання “Конференція у Варшаві”

Проблема збереження музейних цінностей: Ігор Лиман взяв участь у методичному семінарі

Завідувач кафедри історії та філософії Бердянського державного педагогічного університету професор Ігор Лиман був запрошений «почесним гостем» на методичний семінар для керівників музеїв при закладах освіти Одеської області, який пройшов онлайн 24–25 травня 2022 року.

Продовжити читання “Проблема збереження музейних цінностей: Ігор Лиман взяв участь у методичному семінарі”

Досвід академічної мобільності студентів-хореографів Бердянського державного педагогічного університету

У рамках програм внутрішньої академічної мобільності здобувачі вищої освіти спеціальностей хореографічного профілю отримують знання в ЗВО України. Так, до навчання за освітньою програмою 024 Хореографія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Львівського національного університету імені Івана Франка (Наказ №1417 від 21 квітня 2022 року) долучено майже тридцять здобувачів освіти з Бердянського державного педагогічного університету: 17 першокурсників, 7 студентів 2 курсу, 3 студенти 3 курсу та 2 з четвертого курсу. З відновленням освітнього процесу в Бердянському державному педагогічному університеті до навчання в ЗВО повернулися 4 студенти. У Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського (Наказ № 148 від 15 квітня 2022 року) за освітньою програмою 014 Середня освіта (Хореографія) навчаються 2 студенти першого (бакалаврського) рівня та 3 студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Продовжити читання “Досвід академічної мобільності студентів-хореографів Бердянського державного педагогічного університету”

Культурний фронт БДПУ

Викладацький склад і студенти творчих спеціальностей вчаться працювати в нових умовах і розумітися на завданнях воєнного стану в Україні. Під час сесії здобувачів першого рівня вищої освіти в рамках вивчення дисципліни за вибором «Танцювальні проєкти» (викладач ОЛЕНА Мартиненко) були окреслені теми командної роботи, які майбутні фахівці присвятили життю українців під час війни, їх єдності, незламності та віри в перемогу.

Продовжити читання “Культурний фронт БДПУ”