Показово та переконливо

Наприкінці місяця, 23 жовтня, підготовче відділення БДПУ разом з Інститутом соціально-педагогічної та корекційної освіти та факультетом фізичного виховання організували профорієнтаційний виїзд до випускників шкіл Куйбишевського району. Вони відвідали школи в селах Білоцерківка, Благовіщенка, Олексіївка, Камиш-Зоря та ЗОШ «Інтелект», і ЗОШ №2 смт Куйбишево.

Цікавими та інформативними були виступи представників нашого вишу Аліни Луб’янової (ІСПКО) та Павла Шмигова (ФФВ). Вони розповіли про умови вступу, переваги навчання в університеті та цікаве життя наших студентів, а свої виступи доповнювали презентаційними фільмами та рекламними матеріалами про університет.

І приємно, звичайно, що більшість шкіл, де ми побували, очолюють наші колишні студенти: випускник факультету фізико-математичної та технологічної освіти Олексій Кліценко (ЗОШ «Інтелект» смт. Куйбишево), випускниці Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв Вікторія Паржиховська (ЗОШ №2 смт. Куйбишево) та Валентина Довгополик (Білоцерківська ЗОШ). Вони присвятили себе роботі в школі та залишаються вірними обраній професії, що для нас є показовим і переконливим фактом.

У розмові з директором ЗОШ «Інтелект» ми почули слова, які нас приємно вразили: «Сьогодні в школі працюють ті вчителі, які дійсно віддані своїй справі. Випадкових людей школа не затримує».

Ми, в свою чергу, сподіваємось, що такі ВЧИТЕЛІ є найкращим прикладом для майбутніх студентів, які ще сидять за шкільною партою.

Людмила Костенко,

завідувач підготовчого відділення БДПУ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print