В Економіко-гуманітарному коледжі БДПУ сьогодні, 28 травня, проходив методичний консиліум на тему: «Мотивація навчальних досягнень студентів коледжу». Актуальність теми визначена головною проблемою професійної підготовки майбутніх спеціалістів сфери ресторанного сервісу та формуванню професійних умінь, навичок професійної компетентності випускників коледжу зі спеціальності «Виробництво харчової продукції».
Саме мотивація, як безперервний процес позитивного впливу на свідомість та поведінку студента, базує фундамент майбутнього випускника. Мотивація спонукає студентів до активізації пізнавальної діяльності, розвитку творчого мислення.
На методичному консиліумі жваво обговорювалися шляхи та методи впровадження в навчальний процес сучасних дидактичних засобів пізнавальної діяльності студентів, покращення самостійного вивчення та творчого перетворення ними навчального матеріалу.
«Університетське Слово»
(за матеріалами коледжу)
Світлина з архіву коледжу