Міжнародний медичний конгрес

Викладачі кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації Бердянського державного педагогічного університету постійно підвищують свою кваліфікацію, опановують нові та вдосконалюють раніше набуті компетентності в межах своєї професійної діяльності.

Так, асистент Юлія Кушнір взяла участь у Х Міжнародному медичному конгресі у м. Києві, який проводився на базі Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика (25–27 травня 2021 р.). Учасники конгресу дізналися про нові методи діагностики, лікування захворювань, фізичної реабілітації. На конгресі багато уваги приділялось травматологічним та ортопедичним патологіям, медицині невідкладних станів, медицині катастроф, фізичній терапії, ерготерапії. Цікавою та корисною виявилась практична робота учасників із упровадження актуальних тем у власну професійну діяльність.

Також, Юлія Вікторівна опанувала модуль «Біобезпека сьогодні: як захистити себе та що потрібно знати», який був проведений на базі Національного медичного університету імені О. О. Богомольця (серпень 2021 р.). Учасники цього навчального модуля дізналися про визначення термів біологічної загрози та біологічного захисту, класифікації природних біологічних агентів та їх зміни з огляду міжнародної біобезпеки упродовж останнього століття, про стратегії та системи захисту, поширеність особливо небезпечних інфекцій та інноваційні технології епіднагляду, що є актуальним в період пандемії COVID-19.

На базі ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» Юлія Вікторівна брала участь в вебінарах, де обговорювались проблеми доконтактної та постконтактної профілактики ВІЛ, профілактики передачі ВІЛ від матері до дитини, методи профілактики інфікування ВІЛ тощо.

Професійна кваліфікація викладачів, задіяних до реалізації освітньо-професійних програм, забезпечує досягнення визначених програмами цілей та програмних результатів навчання.

За матеріалами кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print