Блекаут або як не втратити глузд у повній темряві

Раніше відключення світла відбувалося нечасто, зараз це вже стало буденністю. Якщо порівняти запити в інтернеті, то «купити одяг онлайн» плавно перейшов у «купити генератор онлайн». Та навіть під час тотального знеструмлення українці не падають духом – сила-силенна відео на платформі Тік Ток це підтверджує.

Але навіть блекаут несе в собі декілька гарних моментів, як би дивно це не звучало. Ми зібрали декілька лайфхаків, які допоможуть пережити графік відключення світла на позитивній ноті.
-Діставай настільні ігри – є багато ігор, які розраховані як на компанію так і на одну особу (якщо ти інтроверт). Також у пригоді стануть пазли, головоломки та нині популярні картини за номерами.
-Читай книги з ліхтариком (але якщо в тебе відмінний зір) – читання журналів, книжок з ліхтариком чи свічками – це не тільки корисно і цікаво, але ще й атмосферно.
-Уявіть себе акторами – якщо твої друзі затрималися в тебе під час відключення, то це цікава нагода розробити імпровізований театр. Для цього потрібно знайти в інтернеті текст будь-якої п’єси та розділити ролі для всіх присутніх, для більшого антуражу запропонуй гостям по-справжньому втілитися у ролі та переодягнутися у своїх персонажів (заодно можна дізнатися з кого б вийшов другий Леонардо Ді Капріо чи Анджеліна Джолі).
-Зроби закуски і подивися фільм – якщо в тебе є завантажені фільми на ноутбуці, то причин для хвилювання немає, але потурбуйся про повний заряд Powerbank.
-Сходи на прогулянку – якщо у місті немає повітряної тривоги, можна зібратися та сміливо йти на зустріч пригодам. Особливо, коли на вулиці гарна погода.
-Блекаут – гарна можливість подумати про життя – якщо ти довго відкладаєш важливі для себе рішення на потім, то цей час настав.
Коли, як не зараз, думати над тим, як і що робити зі своїм життям. Або ж просто поговори зі своїми близькими, бо сучасні гаджети позбавили нас можливості спілкуватися «вживу».
Існує багато способів, як можна врегулювати свій емоційний стан та скинути нудьгу через відключення від «світу», не треба вважати, що життя повністю зупинилося. Тому обирайте те, що вам найбільше до душі та шукайте у всьому позитив, адже нація українців – це нація нескорених!

Дар’я Рогоцька,
здобувачка вищої освіти спеціальності 061 Журналістика


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print