Молоді вчені ФППОМ: нові ідеї, плани та перспективи на 2024–2025 навчальний рік

25 вересня 2024 року відбулося засідання Ради молодих учених факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, де гармонійно поєдналися інновації та традиції цього дорадчого органу. Молоді вчені (викладачі та здобувачі) обговорювали актуальні питання розвитку сучасної науки та освіти.

Одним із ключових моментів засідання стало обрання нового керівництва Ради молодих учених ФППОМ. Головою обрали кандидатку педагогічних наук, доцентку кафедри педагогіки Крістіну Петрик, яка очолюватиме роботу молодих науковців факультету. Також було обрано заступницю голови — старшу викладачку кафедри початкової освіти Тетяну Мухіну, і секретаря — старшу викладачку кафедри психології Вікторію Федорик, які відповідатимуть за організацію та координацію внутрішньої діяльності РМУ.

 На засіданні обрали делегатів, які представлятимуть факультет на загальноуніверситетському рівні в Раді молодих учених БДПУ на 2024-2025 навчальний рік. Завершальним етапом цієї частини стало затвердження плану роботи РМУ ФППОМ, що визначив основні цілі, заходи та ініціативи, спрямовані на підтримку наукових досліджень та розвиток молодих учених.

🚀 Окрім цього, було обрано кандидатуру здобувачки, яка представлятиме факультет на обласному конкурсі для обдарованої молоді в галузі педагогічних і психологічних наук.

🌟 Важливим елементом обговорення стали пропозиції до щорічного конкурсу «Студент року – 2024», які відкрили нові горизонти для визнання досягнень молодих науковців. Додатково розглядали можливості залучення студентства до участі в конкурсах і грантах, що сприяють реалізації амбітних дослідницьких проєктів і надають фінансову підтримку молодим дослідникам.

💡 Загалом засідання визнали продуктивним: було підтримано стратегічні напрямки розвитку наукової діяльності, розглянуто нові ідеї щодо підвищення наукового потенціалу викладачів і здобувачів вищої освіти.

🙏 Дякуємо всім учасникам за цікаві доповіді, креативні ідеї та продуктивний діалог! Молоді вчені ФППОМ продовжують розвиватися, генеруючи нові ідеї для покращення наукового середовища факультету. 💪💡

#РМУ_ФППОМ #РМУ_БДПУ #БДПУ #BSPU #Молоді_БДПУ #НашаКоманда #Освіта #Мистецтво #Педагогіка #НауковіДослідження


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь