Студентки і випускниці БДПУ – на захисті України

Серед студентів і випускників БДПУ є чимало тих, хто боронить Україну. Вони захищають право кожного з нас на життя, захищають наші цінності, наше прагнення жити у цивілізованій, демократичній державі. Тому ніхто зараз не заслуговує більшої уваги та поваги, ніж військові.

Здобувачі освіти та викладачі соціально-гуманітарного факультету Бердянського державного педагогічного університету під час спільної кураторської години 23 жовтня 2024 р. на платформі Zoom мали зустріч із захисницями України.

На захід у форматі бесіди кафедрою правознавства були запрошені військові: Наталія (студентка заочного відділення ФДССО, спеціальність «Соціальна робота») і Анастасія (випускниця ГЕФ, спеціальність «Право»). Кожна поділилася своїм власним досвідом війни та планами на майбутнє.

Під час зустрічі згадували часи становлення Збройних Сил України, зокрема, роботу по будівництву військово-морської бази у Бердянську. Говорили про моральний дух українських захисників, про військові спеціальності, які опанували українські жінки. Хвилюючою була розповідь Анастасії про перебування в оточеному ворогом Маріуполі, про своє звільнення з полону.

Учасники кураторської години мали можливість поставити запитання гостям і висловити свою щиру вдячність всім захисникам і захисницям України. Захід був емоційний і по-справжньому виховний.

За матеріалами кафедри правознавства


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь