BWSE FOR2030 Bologna with Stakeholders Eyes for an Innovative, Inclusive and Interconnected EHEA by 2030

Упродовж двох днів (16-17.02.2023) професор Ольга Гуренко взяла участь у одному з трьох навчальних заходів (PLA) «На шляху до інклюзивного ЄПВО до 2030 року» у рамках Проєкту BWSE FOR2030 (Bologna with Stakeholders Eyes for an Innovative, inclusive and Interconnected EHEA by 2030), що фінансується спільно з Erasmus+.

Цей захід організовано Міністерством освіти, науки і культури Нідерландів та Нідерландським центром політики різноманітності (ECHO) у Гаазі (Нідерланди). У заході взяло участь 18 учасників – представники відповідних міністерств, ЗВО, неурядових організацій, студентів з Бельгії, Німеччини, Греції, Польщі, Чеської Республіки, Італії, Туреччини, Боснії, Косово, Португалії, Іспанії, Нідерландів.
Спільне навчання полягало у розробці рекомендацій імплементації Римського Комюніке щодо створення до 2030 року інклюзивного, інноваційного та взаємопов’язаного Європейського простору вищої освіти, який лежить в основі сталої, згуртованої та мирної Європи.

Під час обговорення різних питань у контексті порушеної проблеми Ольга Гуренко говорила про Україну, про наш тимчасово переміщений Бердянський державний педагогічний університет, про студентів, викладачів… Говорила про роботу онлайн, блекаути, повітряні тривоги, обстріли… Всі учасники заходу висловили свою солідарність українському народу, бо ми сильні, вільні і незламні.

Все буде Україна!
Ми – це БДПУ, БДПУ – це Бердянськ, Бердянськ – це Україна!
#bspu_БДПУ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print