Це довели учні Бердянського економіко-гуманітарного коледжу БДПУ (група – КО-20), які сьогодні, 24 жовтня, провели лабораторно-практичну роботу на тему: «Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення страв та складання композицій», та творчий звіт у вигляді виставки робіт «Фантазія з осінніх овочів».
Старший викладач Т. В. Датченко зацікавила учнів мистецтвом вирізання прикрас із овочів. Здавалось би, що може бути цікавого в овочах, нарізаних для прикрашання столу? Але, переглянувши виставку учнівських робіт, просто дивуєшся, якою фантазією володіють учні, робити їх викликають здивування і насолоду. Недарма існують виставки і навіть змагання цього виду творчості – «Карлінг».
Галина Іванченко,
заступник директора з виховної роботи
Світлини з архіву коледжу