Наноарт на Європейській ночі дослідників в рамках програми «Горизонт 2022»

30 вересня стартувала одна з наймасштабніших наукових європейських подій – Європейська ніч науки. Ініціатива «Європейська ніч науковців – ПОШУК» 2022 – це інноваційний проект, що фінансується Європейською Комісією в рамках програми «Горизонт 2022». Ця програма триватиме декілька місяців та охоплюватиме захоплюючі заходи, конкурси, зустрічі з науковцями в науково-дослідних інститутах та університетах, а також заходи в громадських міських просторах.

SEARCH – це абревіатура з англійської мови і означає основні меседжі – Science+Environment+Art=Resilience (Наука + Навколишнє середовище + Мистецтво = Стійкість).
Наш університет теж взяв участь у цій грандіозній події. Яна Сичікова та Сергій Ковачов представляли свій проєкт «Наноарт. Наука – це мистецтво» у межах Болгарської ночі науки (https://www.facebook.com/ResearchersBG ). Було проведено лайф-стрім, який транслювався на фейсбук-сторінці Наноарт (https://www.facebook.com/nanoart.ukraine), презентацію проєкту, промо-відео тощо.
Вітаємо наших науковців з виходом на новий «Горизонтівський» рівень! Щиро дякуємо колегам з Болгарії за запрошення та увагу до нашого університету. Пишаємося нашими здобутками та гідним представленням на світовій науковій арені.

За матеріалами наукового відділу


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print