Вражаючий Mini-C.A.S.T.L.E. Camp 2018

Командна робота, дружні відносини, справжні професіонали, море емоцій та цілковите занурення в англійську мову і культуру. Мабуть, і не вистачить слів, аби змалювати теплу атмосферу Mini-C.A.S.T.L.E. Camp 2018!

З 22 по 25 листопада мені випала нагода взяти участь у мовному таборі, що проходив у Львові під егідою волонтерів Корпусу Миру США в Україні, Львівського обласного молодіжного центру та ініціативної групи “What’s up?”. Усі вони – викладачі, студенти та просто товариські люди, які охоче прагнуть поділитися своїм досвідом, знаннями і талантами.

Участь у цьому проекті передбачала конкурсний відбір охочих віком від 16 до 24 років зі всієї України! Метою табору було вдосконалення навичок спілкування, читання та письма англійською мовою за допомогою різноманітних уроків та заходів.

Katherine Fitch – головне джерело натхнення та енергії кемпу, яка під час перерв своїми піснями під укулеле, веселими жартами і танцями викликала добру посмішку та захоплення у кожного, без винятку, кемпера. Не менш захоплюючими та креативними співдиректорами є Scott Carpenter та Василь Шатрук – особистості, які завжди раді були прийти на допомогу та розібратися з організаторськими питаннями. Керівники проекту створили та підтримували неформальну атмосферу спілкування, яка допомагала розслабитися та відчувати підтримку один одного.

Castle Camp – це особливе середовище, в якому молоде покоління, удосконалюючи свою англійську мову, перетворюється на групу справжніх друзів та рішучих лідерів. Це той досвід, що змушує відчути себе закордоном в якійсь відділеній англомовній державі, адже перше правило – говори лише англійською, а якщо ні – отримуй “Punishment!”

Щодня ми мали майстер-класи різної тематики (дебати, ERASMUS, публічні виступи, подорожі, створення проектів, написання творів, малювання карти, DIY і т.д.), групові заняття, веселі енерджайзери, ігри та вечірні командні змагання. Кожного ранку нам оголошували спеціальну тему, завдання та цілі, а також спонтанні челленджі з лімітованим часом для підготовки, що підсилювали командний дух та креативність.

У нашій команді під назвою “Teeny-Tiny Shreks” зібралися всі музиканти з кемпу, а очолювали її американка Kasey Lee та українка Олександра Кіш. Завдяки їм ми продовжували говорити англійською навіть по завершенні всієї роботи і під час повернення додому.

Особисто від себе хочу сказати, що ці 4 дні, які я провів у Львові, запам‘ятаються на все життя, бо це був час нових знайомств, реалізації своїх творчих можливостей, встановлення нових цілей, розширення кругозору та приємних прогулянок по місту Лева.

Важко було прощатися зі Львовом та любим Castle Camp, але ми обіцяли повернутися наступного разу. Хочу від усієї душі подякувати Розумній Тетяні Сергіївні та Глазковій Ірині Яківні за підтримку, витрачені сили на втілення цієї поїздки в реальність та надання можливості відвідати мовний табір і покращити свій рівень володіння англійською!

IMG_0522  

IMG_0529 IMG_0528 

IMG_0535 IMG_0536 

IMG_0541 IMG_0534

Володимир Татарин,
студент 3АМЛ групи
факультету філології та
соціальних комунікацій БДПУ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print