ДВА ІНСТИТУТИ – 42 МАГІСТРИ!TWO INSTITUTES – 42 MASTERS!

Такого ще дійсно в БДПУ не було, щоби в Тетянин день та ще й після півторарічного магістрантського навчання урочисто отримувати дипломи!

Головна університетська актова зала запросила на свято 42-х «новоспечених» магістрів Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв та Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти, керівників та викладачів університету, гостей, друзів та знайомих… Магістрів вітав перший проектор БДПУ, кандидат філософських наук, доцент Володимир Федорик, а окрім схвильованих слів поздоровлень з уст директора Інституту СПКО Лариси Казанцевої, провідного фахівця з виховної роботи Анетти Омельченко, завідувача кафедри соціальної педагогіки Володимира Котляра, доцента кафедри початкової освіти Лариси Попової, завідувача кафедри музики Ірини Дубинець уже вчорашні студенти-магістранти отримали з їхніх рук такі довгоочікувані, такі вимріяні, такі дорогі серцю дипломи!

Університетські та зовсім юні з ЦДЮТ мистецькі колективи яскраво та майстерно вплітали в урочисту канву вечора свої сценічні номери… Всім було радісно, весело, святково!

…Майже о цій порі в конференц-залі БДПУ отримували дипломи й магістри соціально-гуманітарного факультету.

Вітаємо!!!

Олександр Степаненко,

кор. «УС»

ЄПИСКОП БЕРДЯНСЬКИЙ І ПРИМОРСЬКИЙ ЄФРЕМ У БДПУ

Важко, мабуть, відшукати студента, який не знав би про існування Тетяниного дня і не відзначав би його 25-го січня, як один із Днів студента… Воно назване на честь святої Тетяни, християнської мучениці, яка жила в Римі протягом правління імператора Александра Северуса. З тих далеких часів Свята Тетяна вважається покровителькою студентів.

Саме з цього приводу вперше до Бердянського педагогічного університету завітав Єпископ Бердянський і Приморський Єфрем. Преосвященніший провів молебень для студентів, викладачів, керівників та гостей університету.

Єпископ побажав усім щастя, добра, наснаги в навчанні й викладанні та невтомної віри у себе та в Покровительку.

Після служби перший проректор БДПУ, кандидат філософських наук, доцент Володимир Федорик та доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історії України Ігор Лиман організували для єпископа екскурсію університетом, ознайомили його з історією БДПУ.

Тіна Єрофеєва,

студентка-журналістка БДПУ, кореспондент «Університетського Слова»