«Подаруй казку дітям» –

під такою назвою минулої  п’ятниці, 11 грудня, в фойє головного корпусу проходив благодійний ярмарок, організований студентами факультету економіки та управління БДПУ. На ярмарку були представлені вироби ручної роботи: картини, патріотичні браслети та ін. Також спеціально для даної ярмарки студенти економісти приготували різні солодощі.

1u-T-Zx94Rk l9ZUsWwAMBQ SsXUOb9MYEw

Студентська рада факультету економіки та управління висловлює подяку усім тим, хто долучився до цього благодійного заходу. Кошти, отримані під час проведення ярмарку, підуть на подарунки дітям, які знаходяться у дитячому будинку, в День Святого Миколая.

Анастасія Ліконцева,
голова Студентської ради
факультету економіки та управління
Світлини Олександра Токманя,
студента БДПУ

Добро починається з тебе

На початку грудня щорічно відзначається Міжнародний день інвалідів. Не змогли залишити цю дату поза увагою і майбутні вчителі початкової школи.

DSC_9063

Доброта й милосердя – два крила, на яких тримається людство. Підтверджуючи цю думку, студенти та викладачі Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ організували та провели благодійну акцію «Добро починається з тебе», під час якої організатори (доценти кафедри початкової освіти Олена Малицька та Катерина Степанюк) ознайомили учасників з історією виникнення техніки «Sweet-дизайн» та складанням композицій з кондитерських виробів, зокрема цукерок. Такі подарунки є своєчасними напередодні новорічних та різдвяних свят. До акції були залучені студенти 1 курсу спеціальності «Початкова освіта» та викладачі кафедри початкової освіти, які виготовили новорічні ялинки з цукерок у техніці «Sweet-дизайн» та передадуть їх до Центру соціальної допомоги та реабілітації інвалідів «Турбота» (див. світлини).

DSC_9058 фото 015 фото 027 фото 042

Акція «Добро починається з тебе» – це ще одна можливість звернути увагу на проблеми дітей з особливими потребами, які чекають допомоги і підтримки. Всі присутні були одностайні в тому, що такі заходи повинні проводитись не тільки у встановлені календарем дні, а якомога частіше. 


Алла Крамаренко,
завідувач кафедри початкової освіти,

доктор педагогічних наук, професор
Світлини з архіву кафедри