Насолоджуючись оркестром…

Сьогодні, 11 травня,  ввечері в міському Палаці культури ім. Т. Г. Шевченка відбувся безкоштовний концерт державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України, Це – єдиний вітчизняний музичний колектив, який на високому професійному рівні виконує музичні твори всіх жанрів та напрямків – від класичних симфонічних творів до естрадних композицій та шлягерів (диригент – Віктор Пащенко).

untitled

Публіка багатьох престижних концертних залів Нідерландів, Італії, Швейцарії, Іспанії, Німеччини, Південної Кореї, Франції захоплювалася майстерністю українських віртуозів, відзначаючи, що виконання творів оркестром приваблює молодістю, енергією та теплотою…  А тепер і жителі Бердянська отримали чудову можливість почути та відчути майстерне виконання симфонічних творів, протягом двох годин насолоджуючись неперевершеною майстерністю музикантів і виконавців. Артисти декілька разів «підіймали» зал на овації.

13221011_560773394084516_3852965711619967505_n 13177622_560776300750892_258333571530197432_n

Приємно, що глядачами нині булий й викладачі та студенти університету на чолі з в. о. ректора БДПУ Вікторією Зарвою.

Публіці настільки сподобався концерт, що оркестр грав на біс, а глядачі ще довго не хотіли відпускати артистів зі сцени…

Антон Сердюченко,
студент БДПУ
Світлини автора та Романа Синиці

Редагування журналістського матеріалу

Сьогодні, 11 травня, у студентів-журналістів Інституту філології та соціальних комунікацій відбулося відкрите практичне заняття асистента кафедри соціальних комунікацій Вероніки Бабак на тему: Літературне редагування журналістських матеріалів.

DSC_0001 (1)

Студенти 26 групи активно коментували види медіатекстів за способами викладу матеріалу, пояснили особливості редагування текстів для радіо, телебачення та схарактеризували види журналістських матеріалів за жанрово-, структурно-стилістичною специфікою.

DSC_0004 DSC_0010 DSC_0012

Студенти активно відповідали на практичному занятті, здійснювали редагування обраних викладачем матеріалів. 

Кафедра соціальних комунікацій

Психологія пропаганди і реклами в ЗМІ

Вчора, 10 травня, на базі кафедри соціальних комунікацій пройшло відкрите практичне заняття старшого викладача Ксенії Лукач з теми: Психологія пропаганди і реклами в ЗМІ.

DSC_0002 DSC_0004

Реклама – могутній засіб впливу і маніпуляції людиною. Вона здатна формувати і змінювати світогляд і поведінку людей. Саме тому науковці нині так ретельно вивчають це явище. Щоправда, з різною метою: одні – щоб захистити людину від її негативного впливу, інші, навпаки, щоб навчитися якомога краще на неї впливати і керувати нею.

DSC_0012 DSC_0006

А наші студенти 2 курсу вчилися визначати етичність та неетичність рекламного продукту, спробували створити власну рекламну кампанію і визначити її ефективність. Такий досвід допоможе майбутнім журналістам краще орієнтуватися у медіа просторі.

Кафедра соціальних комунікацій

Запрошуємо всіх на ІV студентський фестиваль «Театральна палітра»

DSC_031818 травня у Бердянському художньому музеї імені І. Бродського відбудеться четвертий студентський фестиваль «Театральна палітра».

О 18.00 фестиваль запрошує всіх театралів на вистави, у виконанні студентів спеціальності «Дошкільна освіта»:

  • «Репетиція казки «Ріпка» (виконавці: 402 група);
  • «Остання справа Міс Марпл» (виконавці: 401 група).

Перед виставою Ви можете відвідати виставку картин Бердянського художнього музею імені І. Бродського, театральних масок, виготовлених студентами спеціальності «Дошкільна освіта» та послухати музику, пісні у виконанні випускників спеціальності «Музичне мистецтво».

Запрошуються всі бажаючі.

До зустрічі на студентському фестивалі «Театральна палітра»!