Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Музичне мистецтво»

24 лютого 2021 року на базі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін БДПУ було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Музичне мистецтво», у якому взяли участь  здобувачі 4 курсу денної та заочної форм навчання. Організаційну частину проведення першого туру взяла на себе доцентка кафедри Анетта Омельченко, яка очолила журі олімпіади. До складу журі ввійшли доценти Світлана Сергієнко, Юрій Смаковський, а також голова методичного об’єднання вчителів музичного мистецтва м. Бердянська, учителька-методистка вищої категорії Олена Домаскіна.

Продовжити читання “Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Музичне мистецтво»”

Завершився проєкт кафедри педагогіки БДПУ «Стежками педагогічної спадщини Лесі Українки» під керівництвом доцентки Лілії Ярощук

З 1 до 25 лютого відбувся проєкт кафедри педагогіки БДПУ «Стежками педагогічної спадщини Лесі Українки» з нагоди 150-ліття від її дня народження під керівництвом доцентки Лілії Ярощук.

Продовжити читання “Завершився проєкт кафедри педагогіки БДПУ «Стежками педагогічної спадщини Лесі Українки» під керівництвом доцентки Лілії Ярощук”

Засідання ради роботодавців зі спеціальності 231 Соціальна робота

24 лютого відбулась планова зустріч із членами Ради роботодавців спеціальності 231 Соціальна робота, гарантами та групою забезпечення освітньо-професійних програм кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти.

Продовжити читання “Засідання ради роботодавців зі спеціальності 231 Соціальна робота”

Науково-методичний семінар-практикум для вчителів фізичної культури ЗЗСО «Сучасні орієнтири на проведення уроків фізичної культури в ЗЗСО: практичний аспект»

12–13 лютого 2021 року викладачі спеціальності «Хореографія» вперше проводили дистанційний науково-методичний семінар-практикум для вчителів фізичної культури ЗЗСО «Сучасні орієнтири на проведення уроків фізичної культури в ЗЗСО: практичний аспект». Метою семінару є співпраця педагогічної громади Бердянського державного педагогічного університету з учителями фізичної культури ЗЗСО Запорізької області, об’єднання зусиль для вирішення сучасних освітніх завдань та формування інтересу учнів до фізичної культури.

Продовжити читання “Науково-методичний семінар-практикум для вчителів фізичної культури ЗЗСО «Сучасні орієнтири на проведення уроків фізичної культури в ЗЗСО: практичний аспект»”