Незвіданий БДПУ, або Як першокурсники пізнають Альма-матер

25 лютого у першому корпусі Бердянського державного педагогічного університету для журналістів-першокурсників провели ознайомчу екскурсію бібліотекою.

Здобувачі вищої освіти мали змогу власноруч «доторкнутися» до історії бібліотеки університету, дізнатися, як саме вона зароджувалася та які книги були у ній найпершими.

Продовжити читання “Незвіданий БДПУ, або Як першокурсники пізнають Альма-матер”

Майбутні вчителі початкової школи та мистецтва на шляху творчого самовдосконалення

З 24 лютого ц. р. в залах Бердянського міського художнього музею ім. І.І.Бродського розпочала працювати виставка чудового майстра ліричного пейзажу Бориса Рапопорта та талановитої мисткині Ганни Файнерман під назвою «Кольори життя».

Продовжити читання “Майбутні вчителі початкової школи та мистецтва на шляху творчого самовдосконалення”

У БДПУ відбувся перший ІТ-форум

23 лютого цього року у Бердянському державному педагогічному університеті відбувся перший ІТ-форум, який було організовано на базі кафедри комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні й інформатики факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти.

Продовжити читання “У БДПУ відбувся перший ІТ-форум”

Інновації у дошкільній та початковій освіті: співпраця з LEGO Foundation

23 лютого 2021 року представники Бердянського державного педагогічного університету були присутні на онлайн-зустрічі для закладів вищої освіти, які впроваджуватимуть спецкурси «Навчання через гру», «Діяльнісний підхід у початковій школі» для підготовки педагогічних працівників закладів дошкільної освіти та початкової школи, відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між МОН України та LEGO Foundation.

Продовжити читання “Інновації у дошкільній та початковій освіті: співпраця з LEGO Foundation”

Вчимося в народних майстрів мистецтву витинанки

Здобувачі вищої освіти факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти мали можливість брати участь у незвичайному майстер-класі «Диво-витинанка», який проходив у Художньому музеї імені І. Бродського. Відома художниця, майстер витинанки Ірина Зяткіна розповіла про особливості побудови композиції в паперових виробах, відкрила секрети вирізування елементів орнаменту на вітальних листівках до свята. Цікава розповідь майстрині надихнула студентів на створення оригінальних витинанок власноруч.

Продовжити читання “Вчимося в народних майстрів мистецтву витинанки”