Мрія кожного матеріалознавця – проводити дослідження на синхротроні MAX IV

Наприкінці грудня 2022 року за запрошенням професора Анатолія Попова Інституту фізики твердого тіла Латвійського університету проректорка з наукової роботи Яна Сичікова доєдналася до дослідницької групи науковців Латвії для проведення досліджень на синхротроні MAX IV, а саме на Фінсько-естонському пучку FinEstBeAMS у межах затвердженого конкурсним відбором BeamTime 20220500 Програми доступу користувачів.

Продовжити читання “Мрія кожного матеріалознавця – проводити дослідження на синхротроні MAX IV”

Пишаємося тим, що ми – випускники БДПУ!

Залишились позаду лекції та семінари, курсові роботи, конференції та вебінари, свята та громадські події, якими були наповнені студентські роки. Фахова освіта, низка ключових компетентностей, корисні знайомства, вірні друзі та однодумці, яскраві моменти та спогади – ось такий доволі значний здобуток залишився в нас по завершенні навчання в Бердянському державному педагогічному університету на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв.

Продовжити читання “Пишаємося тим, що ми – випускники БДПУ!”

Індивідуальний вимір професійного вдосконалення групи забезпечення ОПП Початкова освіта другого (магістерського) рівня

Науково-педагогічні працівники факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв (декан – професорка Людмила Коваль) постійно дбають про підвищення своєї майстерності. Задля цього вони відвідують різноманітні заходи, які наразі організовуються закладами вищої освіти та вітчизняними і зарубіжними інституціями.

Продовжити читання “Індивідуальний вимір професійного вдосконалення групи забезпечення ОПП Початкова освіта другого (магістерського) рівня”