Наша здобувачка − переможниця мовного конкурсу!

24 грудня 2022 року 16 переможців попередніх етапів з різних вищих навчальних закладів Запорізького регіону взяли участь в обласному турі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, який відбувся в місті Запоріжжі.

Продовжити читання “Наша здобувачка − переможниця мовного конкурсу!”

Долаючи синдром відкладеного життя

Команда викладачів на чолі з ректором, професором Ігорем Богдановим долучилась до участі у проєкті підтримки переміщених закладів вищої освіти, що реалізується Програмою імені Фулбрайта в Україні та фінансується Посольством США в Україні.

Продовжити читання “Долаючи синдром відкладеного життя”

Принцип наступності в організації науково-дослідної діяльності здобувачів вищої освіти на кафедрі математики та МНМ

27 грудня 2022 р. відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 014 “Середня освіта (математика)” під головуванням доктора педагогічних наук, професора Віталія Ачкана.

Продовжити читання “Принцип наступності в організації науково-дослідної діяльності здобувачів вищої освіти на кафедрі математики та МНМ”

Музична вітальня: цьогорічні творчі доробки і майбутні проєкти

Щороку Музична вітальня, яка є творчою лабораторією студентського наукового гуртка «Мистецьке коло» (Віра Бурназова, Галина Гайнетдінова, Світлана Сергієнко), підсумовує роботу за календарний рік. Цей непростий рік не став винятком, але війна внесла певні корективи.

Продовжити читання “Музична вітальня: цьогорічні творчі доробки і майбутні проєкти”

Захист курсової роботи –done!

Для того, щоб зі спокійною душею піти на канікули, треба пройти ще один важливий етап – захист курсових робіт. Саме цим 26 грудня займалися студенти 3 курсу спеціальності Журналістика.

Продовжити читання “Захист курсової роботи –done!”

Освітньо-культурна толока «Ідеї різдва в мистецтві»

Українському народу завжди була притаманна висока духовна культура, шанування звичаїв, традицій та своєї історичної спадщини. Захопливі та трагічні сторінки національної історії, неповторні звичаї, фольклорні обряди та традиції являють собою культурне багатство українського народу.

Продовжити читання “Освітньо-культурна толока «Ідеї різдва в мистецтві»”

ІV Регіональний дистанційний фестиваль-конкурс для дітей з особливими освітніми потребами «Майбутнє України в долонях дитини!»

Щороку кафедра теорії та методики навчання мистецьких дисциплін проводить Регіональний дистанційний фестиваль-конкурс для дітей з особливими освітніми потребами «Майбутнє України в долонях дитини!».

Продовжити читання “ІV Регіональний дистанційний фестиваль-конкурс для дітей з особливими освітніми потребами «Майбутнє України в долонях дитини!»”

Привітання з новорічними святами від проекту «Підтримка економічної участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в Україні»

Шановний Ігор Тимофійович,

Від імені нашого проекту «Підтримка економічної участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в Україні» хочемо привітати Вас та весь колектив Вашого Університету з прийдешніми святами!

Продовжити читання “Привітання з новорічними святами від проекту «Підтримка економічної участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в Україні»”

Підготовка майбутніх учителів початкової школи до фахової діяльності: сучасний інструментарій

Одне з головних завдань, яке стоїть перед Бердянським державним педагогічним університетом, – здійснення підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі початкової освіти. Забезпечити вирішення цього завдання можливо через ознайомлення магістрантів із інноваційними підходами до організації освітнього процесу в першому концентрі закладу загальної середньої освіти, одним із яких є використання LEGO-інструментарію.

Продовжити читання “Підготовка майбутніх учителів початкової школи до фахової діяльності: сучасний інструментарій”

Випускний вечір ФДССО

Випускний вечір – це особливе свято. Його немає в жодному календарі. На ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум розставання з одногрупниками та викладачами й радість зустрічі з майбутнім.

Продовжити читання “Випускний вечір ФДССО”

Свято наближається

Щорічно на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти напередодні новорічних свят починає працювати «Майстерня Святого Миколая». Незважаючи на складну ситуацію в країні, відкрилася вона й цього року. Як завжди, секретами майстерності ділилася доцентка кафедри дошкільної освіти Тетяна Єськова.

Продовжити читання “Свято наближається”