Кураторська година для майбутніх соціальних працівників «Сила небайдужих: про волонтерські ініціативи в період війни»

2 грудня для здобувачів зі спеціальності 231 Соціальна робота була організована та проведена кураторська година на тему «Сила небайдужих: про волонтерські ініціативи в період війни». Спікером заходу був запрошений Олексій Проценко, начальник відділу інноваційних програм БО «Мережа 100 відсотків життя. Запоріжжя». Кураторська година була організована в рамках Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня вже 24 роки поспіль, з метою привернення уваги громадськості до цієї важливої проблеми та створення можливостей для інформаційної протидії поширення цієї хвороби.

Продовжити читання “Кураторська година для майбутніх соціальних працівників «Сила небайдужих: про волонтерські ініціативи в період війни»”

Майбутні вчителі біології та основ здоров’я про «Актуальні питання ВІЛ/СНІДу»

1 грудня 2022 року за участю здобувачів вищої освіти спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету під керівництвом викладачів кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації проведено круглий стіл на тему «Актуальні питання ВІЛ/СНІДу».

Продовжити читання “Майбутні вчителі біології та основ здоров’я про «Актуальні питання ВІЛ/СНІДу»”

Якість вищої освіти ФМКТО: виклики та перспективи

01.12.2022 на факультеті фізико-математичної комп’ютерної та технологічної освіти відбулося засідання методичної ради факультету.

Продовжити читання “Якість вищої освіти ФМКТО: виклики та перспективи”

Борис Джонсон-письменник: на засіданні читацького клубу обговорили знакову книгу британського політика

1 грудня 2022 року на кафедрі української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства відбулося засідання читацького клубу, на якому обговорили книгу британського політика Бориса Джонсона «Фактор Черчилля.

Продовжити читання “Борис Джонсон-письменник: на засіданні читацького клубу обговорили знакову книгу британського політика”

Григорій Сковорода: осмислення феномену (біографи, дослідники, митці)

До 300-ліття Григорія Сковороди бібліотека презентує виставку «Григорій Сковорода: осмислення феномену (біографи, дослідники, митці)», присвячену дослідникам його творчої спадщини (український контекст).

Продовжити читання “Григорій Сковорода: осмислення феномену (біографи, дослідники, митці)”