ZOOM-паті в халаті

13 грудня 2022 року в рамках діяльності Студентського десанту S016 креативними організаторками – здобувачками першого (бакалаврського) рівня вищої освіти – Гусак Анастасією, Черепановою Ангеліною та Сєдлецькою Дар’єю був проведений онлайн-захід «ZOOM-паті в халаті» для здобувачів освіти та викладачів спеціальності 016 Спеціальна освіта.

Продовжити читання “ZOOM-паті в халаті”

Талановиті та креативні!

8 грудня 2022 року відбулася підсумкова атестація здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта ( музичне мистецтво) денної та заочної форм навчання. Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти на час дії правового режиму воєнного стану проводилася дистанційно в синхронному режимі (режимі онлайн) у форматі відеоконференцій з обов’язковою відеофіксацією (повним записом), автентифікацією здобувачів вищої освіти.

Продовжити читання “Талановиті та креативні!”

Студентський науковий гурток «Музикант-науковець» на кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін: здобутки , проблеми та плани на майбутнє

Науковий гурток «Музикант-науковець» вже понад 10-ти років об’єднує на кафедрі ТМНМД здобувачів освіти спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво) під керівництвом доценток кафедри Анетти Омельченко та Вікторії Григор’євої. Головна мета студентського наукового гуртка – формування навичок науково-дослідної діяльності у студентів та розширення їх наукового потенціалу.

Продовжити читання “Студентський науковий гурток «Музикант-науковець» на кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін: здобутки , проблеми та плани на майбутнє”

Кращий навчальний посібник

У першій тиждень грудня на кафедру фізики та методики навчання фізики прийшла приємна звістка: за результатами проведення Всеукраїнського конкурсу на краще наукове видання, яке отримало визнання серед наукової та освітянської спільноти (період видання – 2020-2022 рр.), від Національної академії наук вищої освіти України у номінації “кращий навчальний посібник” ІІ премію отримала “Навчальна програма узагальнення знань студентів з теоретичної фізики”: навч. посібник. Вінниця: ПП “ТД Едельвейс і К”, 2022. 94 с. (автор – Олександр Школа, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри фізики та методики навчання фізики Бердянського державного педагогічного університету).

Продовжити читання “Кращий навчальний посібник”

Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

3 грудня кожного року світ відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році.

Продовжити читання “Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями”