Вітаємо з успішним захистом!

20 грудня 2022 року на кафедрі професійної освіти, трудового навчання та технологій факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти відбувся захист магістерських робіт денної та заочної форм навчання на здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальністю 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології).

Продовжити читання “Вітаємо з успішним захистом!”

Гарний підсумок магістерської підготовки: захист творчих проєктів

Здобувачі ІІ рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) представили на захист комісії з підсумкової атестації випускні кваліфікаційні роботи, які включали в себе наукове дослідження та його практичне впровадження (балетмейстерську постановку з розгорнутою драматургією) на актуальну соціальну тему. Незважаючи на складні умови навчання, дворазову роботу комісії, пов’язану з відсутністю зв’язку в Україні, усі магістри гідно захистили кваліфікаційні роботи і підтвердили високий рівень підсумкових результатів навчання ОП «Середня освіта (Хореографія)», гарант Марина Погребняк.

Продовжити читання “Гарний підсумок магістерської підготовки: захист творчих проєктів”

Зберегтись. Бути. Перемогти. Психолог і війна

Війна принесла випробування в наше життя. Нам треба вистояти, перемогти й відродитися. А для цього необхідна психологічна стійкість – індивідуальна і колективна. Це те уміння, яке дозволить пройти крізь усі випробування, залишаючись людьми, зберігаючи, відновлюючи та плекаючи при цьому наше психічне здоров’я, особистісну цілісність, зріст та наші соціальні зв’язки.

Продовжити читання “Зберегтись. Бути. Перемогти. Психолог і війна”

Як прикрасити дім до нового 2023 року

Цікаві ідеї декорування до новорічних і різдвяних свят
Традиційно з початком зими люди прикрашають свої домівки. Звичайно в сучасних реаліях не прикрасиш свій дім гірляндою, бо треба економити електроенергію. Все ж таки новий рік це щось сімейне, і прикрашання оселі є частиною цього так званого “святкового настрою”, це буде цікаво і дітям, які чекають на скоріше настання нового року й отримання подарунків, так і дорослим, які згадають, як вони самі це робили зі своїми батьками, і поринуть у святковий настрій. Це гарна можливість урізноманітнити дозвілля дорослих і дітей. Також декорування квартири є чудовим варіантом зайняти себе під час вимкнення світла.
Як прикрасити дім згідно з модними тенденціями?

Продовжити читання “Як прикрасити дім до нового 2023 року”

Емоційний стан студентів під час війни

Війна – це величезний стрес для будь-якої людини, не винятком є і студенти. Якщо казати про перші місяці повномасштабного вторгнення росії в Україну, це був надскладний час. Думки про те, щоб зберегти своє життя та життя рідних, доповнювались стрічкою новин. У телефоні, мабуть, перші 2 тижні були всі українці і просто слідкували за подіями свого регіону та цілої країни.

Продовжити читання “Емоційний стан студентів під час війни”