Виробнича практика – важливий засіб формування здоров’язбережувальної компетентності майбутніх учителів біології та основ здоров’я

У грудні 2022 р. відбулася звітна конференція з виробничої практики здобувачів вищої освіти 4 курсу освітньо-професійної програми «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) денної форми навчання (керівники практики: професор кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації Світлана Хатунцева, доценти Світлана Кара, Наталя Пешенична).

Продовжити читання “Виробнича практика – важливий засіб формування здоров’язбережувальної компетентності майбутніх учителів біології та основ здоров’я”

Творчий майстер клас « Янголятко для Миколайчика»

6 грудня у Європі розпочинаються різдвяні свята. І першим із них є день Святого Миколая (Saint Nicholas Day). В Україні діти з нетерпінням чекають Святого Миколая 19 грудня, щоправда, подарунки отримують цього дня лише слухняні, а на неслухняних чекають різки. Але в очікуванні свята малеча намагаються не пустувати, і без уваги Святого Миколая не залишається ніхто.

Продовжити читання “Творчий майстер клас « Янголятко для Миколайчика»”

Центр досконалості викладання в українському Північному Приазов’ї

Наш університет – команда однодумців, залюблених у професію, з особливим кліматом та корпоративним духом, яка працює для модернізації педагогічної освіти. Невід’ємною складовою цього процесу є прагнення до досконалості у викладанні та навчанні.

Продовжити читання “Центр досконалості викладання в українському Північному Приазов’ї”

Продовжуємо удосконалювати професійні компетентності

13 грудня 2022 року в режимі онлайн відбувся Всеукраїнський вебінар «Українська, що надихає», організаторами якого виступили Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ГО «UkraineActive».

Продовжити читання “Продовжуємо удосконалювати професійні компетентності”

Нова проблема для студентів – як навчатись без світла?

Ковід, дистанційне навчання, війна… До цього наші студенти вже якось пристосувалися і намагаються навчатись, але в них з’явилася нова проблема – відключення світла. Як студенти виживають у нових умовах? Що робити, якщо світла немає? Як готуватися до сесії?

Продовжити читання “Нова проблема для студентів – як навчатись без світла?”

Топ список для новорічного настрою

До початку головних новорічних свят залишилось зовсім мало часу, але налаштовувати себе на дива потрібно вже зараз. І в цьому нам можуть допомогти наші вірні помічники – книги та музика, тим паче, що вони одні з перших, хто рятує нашу психіку з 24 лютого. Завдяки ним ми можемо сміятися, тремтіти в передчутті дива або ж перебувати у вирі пригод.

Продовжити читання “Топ список для новорічного настрою”