Наукова робота здобувачів не знижує темпу

Наближається завершення першого навчального семестру 2022-2023н.р., але студентська наукова робота на кафедрі іноземних мов і методики викладання не збавляє обертів, навіть незважаючи на умови повномасштабної війни, розв’язаної московією проти України.

Продовжити читання “Наукова робота здобувачів не знижує темпу”

Міжнародне стажування доцентів кафедри іноземних мов і методики викладання

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників БДПУ є невід’ємною складовою сталого розвитку нашого університету.

Продовжити читання “Міжнародне стажування доцентів кафедри іноземних мов і методики викладання”

Повернися живим…

Тато… Ще у 2014 році тобі довелося пережити справжні жахи. АТО, бої за Іловайськ. Ти бачив, як гинуть твої побратими, бачив, як руйнують твоє життя. Ти захищав наших людей у Донецьку. Зараз захищаєш спокій усіх українців. Захищаєш моє життя, моє майбутнє.

Продовжити читання “Повернися живим…”

Найкращі подарунки на Новий рік

Новий рік, подарунки, святковий настрій… На жаль, всі свята цього року не дуже й хочеться зустрічати через війну в країні, але не дивлячись на всі проблеми, треба знаходити привід для радощів та дарувати свято своїм близьким. Зараз найкращий час для того, щоб купити подарунки своїм рідним та друзям! Що, досі не визначився? Тоді тобі точно слід прочитати наші ідеї і обрати найкращий подарунок!

Продовжити читання “Найкращі подарунки на Новий рік”