Підсумки проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Нові педагогічні виміри професійного розвитку майбутніх учителів: сучасні реалії та виклики»

15 листопада 2022 року в Бердянському державному педагогічному університеті з нагоди відзначення його 90-річчя було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Нові педагогічні виміри професійного розвитку майбутніх учителів: сучасні реалії та виклики».

Продовжити читання “Підсумки проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Нові педагогічні виміри професійного розвитку майбутніх учителів: сучасні реалії та виклики»”

Формування програмних результатів навчання магістрів початкової освіти

Освітньою програмою спеціальності 013 Початкова освіта визначено перелік компетентностей, сформованість яких дозволить учителям початкової школи успішно розв’язувати складні професійні задачі та проблеми з урахуванням принципів Нової української школи.

Продовжити читання “Формування програмних результатів навчання магістрів початкової освіти”

Наноарт «Мак пам’яті» прікрасив щорічний календар A.J. Drexel Nanomaterials Institute

Інститут наноматеріалів Е. Дж. Дрекселя зосереджує свої дослідження на на фундаментальних і прикладних аспектах синтезу, характеристики та застосування вуглецевих наноматеріалів (графену, нанотрубок, наноалмазу та нанопористого вуглецю) і 2D карбідів і нітридів перехідних металів (MXenes).

Продовжити читання “Наноарт «Мак пам’яті» прікрасив щорічний календар A.J. Drexel Nanomaterials Institute”

Обговорення проблемних питань формування індивідуальної освітньої траєкторії на часі

22 грудня 2022 року для першокурсників першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти факультету філології та соціальних комунікацій була проведена онлайн-зустріч з першою проректоркою, докторкою педагогічних наук, професоркою Ольгою Гуренко, метою якої було обговорення проблемних питань формування індивідуальної освітньої траєкторії.

Продовжити читання “Обговорення проблемних питань формування індивідуальної освітньої траєкторії на часі”

«Майстерня Святого Миколая»

Сьогодні кожний, хто завітав до «Майстерні Святого Миколая» долучився до
виготовлення новорічних іграшок. Особливістю цього заходу було навчити майбутніх педагогів виготовленню новорічних ялинок з різних матеріалі(паперу, фетру, ниток, картону, шишок) і цим не лише створити гарні вироби, а й зберегти життя лісовим красуням.

Продовжити читання “«Майстерня Святого Миколая»”