Слово аспіранта: шлях до науки

Народився у чудовому промисловому українському місті Запоріжжі. Навчався у школі № 32. З 8 років почав інтенсивно захоплюватися радіоелектронікою та фотографією, що було досить поширеним явищем на той час. Спочатку було просто цікаво, а потім стало невід’ємною частиною життя. І до цього часу пристрасть до електроніки та фотографії не вщухає.

Продовжити читання “Слово аспіранта: шлях до науки”

Вітаємо переможців обласного конкурсу для обдарованої молоді у галузі науки 2022!

У категорії «Студенти» в номінації «Фізико-математичні науки» перемогу здобула

Продовжити читання “Вітаємо переможців обласного конкурсу для обдарованої молоді у галузі науки 2022!”

Досвід і підтримка

Бердянський державний педагогічний університет активно готується до повернення додому і намагається максимально поповнювати матеріально-технічну базу. Досвід звільнених від окупації університетів показує, що агресор, тікаючи з наших територій, спустошує корпуси й аудиторії.

Продовжити читання “Досвід і підтримка”

Таїнство Андріївських вечорниць – загадки українських звичаїв

Грудень із давніх часів славиться великою кількістю свят, які несуть у собі таїнство, розкривають унікальні українські звичаї, обряди, що і досі живуть у культурі нашої країни. Одне із таких загадкових свят – Андріїв день (у народі – вечорниці або Калита). Відзначається воно зазвичай із 12 на 13 грудня.

Продовжити читання “Таїнство Андріївських вечорниць – загадки українських звичаїв”

Звітна конференція з клінічної практики з фізичної терапії, ерготерапії при порушеннях діяльності опорно-рухового апарату

Практика є одним із ефективних засобів підготовки конкурентоздатного фахівця з високим рівнем професійної компетентності.

Продовжити читання “Звітна конференція з клінічної практики з фізичної терапії, ерготерапії при порушеннях діяльності опорно-рухового апарату”

Підсумкова атестація за умов війни на факультеті філології та соціальних комунікацій

Війна кардинально змінила щоденний ритм життя кожного українця, але вона не змогла стати на шляху здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.021 Середня освіта (англійська мова і література) факультету філології та соціальних комунікацій до здобуття омріяної професії.

Продовжити читання “Підсумкова атестація за умов війни на факультеті філології та соціальних комунікацій”