Випускний вечір ФДССО

Випускний вечір – це особливе свято. Його немає в жодному календарі. На ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум розставання з одногрупниками та викладачами й радість зустрічі з майбутнім.

Продовжити читання “Випускний вечір ФДССО”

Свято наближається

Щорічно на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти напередодні новорічних свят починає працювати «Майстерня Святого Миколая». Незважаючи на складну ситуацію в країні, відкрилася вона й цього року. Як завжди, секретами майстерності ділилася доцентка кафедри дошкільної освіти Тетяна Єськова.

Продовжити читання “Свято наближається”

Католицьке Різдво, його традиції та обряди

Різдво християни відзначають у всьому світі. Але чому свято розділило віруючих на дві громади, які відзначають Різдво 25 грудня і народження Христа 7 січня? У наш час дуже мало людей знають, яка різниця між святкуванням та традиціями, тому ми хочемо ознайомити вас.

Продовжити читання “Католицьке Різдво, його традиції та обряди”

Здобутки і перспективи діяльності студентського наукового гуртка «Мистецьке коло»

Одним із головних напрямків формування якісного рівня вищої освіти, інтелектуального й професійного розвитку сучасної студентської молоді є її залучення до науково-дослідної роботи.

Продовжити читання “Здобутки і перспективи діяльності студентського наукового гуртка «Мистецьке коло»”

Успішний захист кваліфікаційних робіт

20 грудня 2022 року відповідно до графіку проведення Підсумкової атестації на факультеті фізико-математичної, комп’ютерної і технологічної освіти відбувся захист магістерських робіт здобувачів другого рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання за спеціальностями 014 “Середня освіта (фізика)” і 105 “Прикладна фізика та наноматеріали” у дистанційному форматі.

Продовжити читання “Успішний захист кваліфікаційних робіт”