Сковороди зоря у вічність промовля…

У рамках проходження виробничої практики магістрантки групи м1УМЛ спеціальності 035 Філологія провели для студентів факультету філології та соціальних комунікацій виховні заходи, приурочені до трьохсотріччя від дня народження видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, педагога − Григорія Савича Сковороди, неординарність життя й думок якого тримає людство глибиною та незбагненністю аж донині. Метою їх було вшанування й осмислення інтелектуального надбання непересічної постаті великого сина українського народу.

Продовжити читання “Сковороди зоря у вічність промовля…”

Здобувачі вражають

Серед здобувачів вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) багато творчих людей із власним естетичним смаком і оригінальним світосприйняттям. Ось і в цьому навчальному році старший викладач кафедри професійної освіти, трудового навчання та технологій Олена Савицька відкрила ще один талант.

Продовжити читання “Здобувачі вражають”

Блекаут або як не втратити глузд у повній темряві

Раніше відключення світла відбувалося нечасто, зараз це вже стало буденністю. Якщо порівняти запити в інтернеті, то «купити одяг онлайн» плавно перейшов у «купити генератор онлайн». Та навіть під час тотального знеструмлення українці не падають духом – сила-силенна відео на платформі Тік Ток це підтверджує.

Продовжити читання “Блекаут або як не втратити глузд у повній темряві”

Акторська майстерність – професійна складова бакалавра хореографії

Якість освіти – явище динамічне і багатокомпонентне. Однією із системоутворювальних його складових є зміст освітніх програм, за якими відбувається підготовка фахівців за галузями наук і спеціальностями.

Продовжити читання “Акторська майстерність – професійна складова бакалавра хореографії”