Шановна кафедра Менеджменту та адміністрування!

Група М2-УЗО-З висловлює Вам свою подяку за 1,5 роки навчання! Працівники нашої улюбленої, рідної, найкращої кафедри Менеджменту та адміністрування, це був не простий рік для всіх нас.

Продовжити читання “Шановна кафедра Менеджменту та адміністрування!”

Зустріч з міністром освіти С.Шкарлетом

7 грудня на території Запорізького козацького ліцею відбулася нарада «Стан освіти в Запорізькій області в період війни» Запорізької обласної військової адміністрації за участю Міністра освіти України С. Шкарлета. Були присутні голови районних та міських військових адміністрації.

Продовжити читання “Зустріч з міністром освіти С.Шкарлетом”

Креативні та незламний здобувачі

3 грудня 2022 відбулась звітна конференція з Логопедичної практики у закладах освіти (виробнича) здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта.

Продовжити читання “Креативні та незламний здобувачі”

Цікава наука: місія можлива або результати захисту курсових робіт

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Логопедія. Спеціальна психологія» щоразу доводять, що наукова робота – це цікавий процес творчої взаємодії з викладачем на актуальну проблему з практичним результатом.

Продовжити читання “Цікава наука: місія можлива або результати захисту курсових робіт”

Обираючи майбутнє–обери БДПУ: результати традиційного профорієнтаційного конкурсу «Танець-це життя»

Традиційно вже 10 рік поспіль для здобувачів закладів загальної середньої та передвищої освіти кафедрою теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного педагогічного університету проводиться конкурс хореографічної майстерності «Танець – це життя».

Продовжити читання “Обираючи майбутнє–обери БДПУ: результати традиційного профорієнтаційного конкурсу «Танець-це життя»”

Звітна конференція з виробничої практики

Виробнича практика – важливіший вид навчальної роботи! Де, як не під час практики можна інтегрувати теоретичні знання та практичні уміння і навички в єдиному процесі формування майбутньої професійної діяльності.

Продовжити читання “Звітна конференція з виробничої практики”

Участь викладачів факультету у Міжнародній науково-практичній конференції

07.12.2022 року на платформі Google Meet пройшло пленарне засідання VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми забезпечення якості життя в глобалізованому світі», яка була ініційована Академією прикладних наук – Вища школа управління і адміністрації в Ополє (Польща).

Продовжити читання “Участь викладачів факультету у Міжнародній науково-практичній конференції”

Важливі зустрічі з гарантом ОПП

Незважаючи на війну в країні та інші спричинені нею проблеми ми з упевненістю можемо говорити про те, що цьогорічні вступники на освітньо-професійну програму «Логопедія. Спеціальна психологія» (ОПП) є такими ж умотивованими, завзятими та незламними, як і вступники попередніх років.

Продовжити читання “Важливі зустрічі з гарантом ОПП”

ХХ Міжнародні мистецько-педагогічні читання пам’яті професора Оксани Петрівни Рудницької «Неперервна педагогічна освіта ХХІ століття: досвід, інновації, тенденції»

1 грудня 2022 року відбулися ХХ Міжнародні мистецько-педагогічні читання пам’яті професора Оксани Петрівни Рудницької «Неперервна педагогічна освіта ХХІ століття: досвід, інновації, тенденції», які традиційно щорічно організовує Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих імені Івана Зязюна НАПН України у співпраці з Кафедрою ЮНЕСКО. Цьогоріч читання проводилися в кластерному режимі.

Продовжити читання “ХХ Міжнародні мистецько-педагогічні читання пам’яті професора Оксани Петрівни Рудницької «Неперервна педагогічна освіта ХХІ століття: досвід, інновації, тенденції»”