До уваги здобувачів вищої освіти та викладачів пропонуємо Аудіокниги

Аудіокниги – чудова альтернатива читанню в сучасному світі, коли потрібно встигнути так багато всього відразу. Їх можна слухати на прогулянці або пробіжці, за кермом, під час домашніх справ або творчих занять.

Продовжити читання “До уваги здобувачів вищої освіти та викладачів пропонуємо Аудіокниги”

365 днів нескореності

27 лютого на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв була проведена виховна година “365 днів нескореності“. Мета цього заходу – нагадати про події, які поділили життя українців на «до» і «після» 24 лютого 2022 року, та 9 років війни проти України, вшанувати пам’ять, силу духу, стійкість та самовідданість воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії росії.

Продовжити читання “365 днів нескореності”

Здобувачі-філологи на Марафоні художнього читання до Дня народження Лесі Українки

27 лютого 2023 року було підбито підсумки Марафону художнього читання «Леся_перепрочитання» до Дня народження видатної української поетеси Лесі Українки, організованого Волинською обласною бібліотекою для юнацтва у партнерстві з Освітнім Хабом Волині та Творчою Studio N. Zh.

Продовжити читання “Здобувачі-філологи на Марафоні художнього читання до Дня народження Лесі Українки”

Labster: використання віртуальних симуляцій у навчанні на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації

27 лютого 2023 року викладачі та студенти кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації Бердянського державного педагогічного університету долучились до вебінару «Labster: використання віртуальних симуляцій у навчанні».

Продовжити читання “Labster: використання віртуальних симуляцій у навчанні на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації”

Осмислення трагедії. Кураторські години до дня пам’яті Небесної Сотні

В кінці лютого українці традиційно згадують про трагічні події розстрілу мирних маніфестантів у кульмінаційний період Революції Гідності.

Продовжити читання “Осмислення трагедії. Кураторські години до дня пам’яті Небесної Сотні”

На шляху до вершин науки

Протягом 20–26 лютого 2023 року викладачі кафедри фізики та методики навчання фізики доктор пед. наук, доцент Олександр Школа та канд. фіз.-мат. наук, доцент Ганна Коломоєць працювали в дистанційному форматі у складі журі обласного конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України 2022 року (наукове відділення “Фізика та астрономія”). Талановиті учні різноманітних освітніх закладів Запорізької області представили на розгляд журі власні творчі проекти у таких секціях: теоретична фізика, прикладна фізика, астрономія, аерофізика та космічні дослідження.

Продовжити читання “На шляху до вершин науки”

Знайомство з траєкторією вільного вибору дисциплін здобувачів ФДССО

24 лютого 2023 року на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти була організована зустріч із здобувачами 1 курсів денної та заочної форм навчання з першою проректоркою, докторкою педагогічних наук, професоркою Ольгою Іванівною Гуренко та заступником начальника навчального відділу Валентиною Миколаївною Медведенко. Мета зустрічі – познайомити студентів із можливістю вільного вибору дисциплін вільного вибору та певним алгоритмом дій для цього.

Продовжити читання “Знайомство з траєкторією вільного вибору дисциплін здобувачів ФДССО”

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів «Малої академії наук України» у 2022-2023 навчальному році

25-26 лютого 2023 року у дистанційній формі було проведено Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році.

Продовжити читання “Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів «Малої академії наук України» у 2022-2023 навчальному році”

Інноваційний педагогічний досвід американської математичної освіти

21–23 лютого 2023 року мав можливість узяти участь у воркшопі, який було організовано відділом математичної та інформатичної освіти Інституту педагогіки НАПН України.

Продовжити читання “Інноваційний педагогічний досвід американської математичної освіти”

Вітаємо з присвоєнням вченого звання професора

Колектив кафедри педагогіки факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету щиро вітає доктора педагогічних наук Ірину Aнатоліївну Барбашову з присвоєнням вченого звання професора кафедри педагогіки

Продовжити читання “Вітаємо з присвоєнням вченого звання професора”

Студенти факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти БДПУ реалізують право на вільний вибір освітніх компонентів

Формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів – один із ключових принципів побудови якісного освітнього середовища.

Продовжити читання “Студенти факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти БДПУ реалізують право на вільний вибір освітніх компонентів”

Олімпіада з хореографії: здобувачі освіти, викладачі, стейкхолдери

24 лютого на кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін відбувся І тур І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Хореографія», метою якого є виявлення рівня теоретичних знань і методичної компетентності учасників, їх ситуаційної обізнаності та комунікативних навичок.

Продовжити читання “Олімпіада з хореографії: здобувачі освіти, викладачі, стейкхолдери”