Зима, що нас змінила назавжди (День Героїв Небесної Сотні)

Трагічні лютневі  дні на Майдані відкрили світу велич подвигу та самопожертви Українського народу , його прагнення до свободи. Зараз серед великого болю війни ми згадуємо загиблих героїв і дякуємо їм за звитягу.

Продовжити читання “Зима, що нас змінила назавжди (День Героїв Небесної Сотні)”

Долучайся до акції «Зігрій воїна»!

На початку грудня студентка 404СО групи Катерина Гердова ініціювала на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти акцію з виготовлення окопних свічок «Зігрій воїна».

Продовжити читання “Долучайся до акції «Зігрій воїна»!”

START кураторських годин на ФДССО

У п’ятницю, 17 лютого 2023 року, на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти розпочались кураторські години з загальнофакультетської зустрічі здобувачів із деканатом.

Продовжити читання “START кураторських годин на ФДССО”

Вчимо! Навчаємось! Презентуємо досвід!

Протягом трьох днів із 15 по 17 лютого проходив відкритий методичний фестиваль«КYIV M-FEST-2023»: «Заклад позашкільної освіти – освітній хаб майбутнього», організований Київським Палацом дітей та юнацтва.

Продовжити читання “Вчимо! Навчаємось! Презентуємо досвід!”

Герої, які живуть вічно!

Щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» українці вшановують тих, хто ціною власного життя став на варті інтересів, свободи країни та народу.

Продовжити читання “Герої, які живуть вічно!”