Подорож сторінками сайту бібліотеки БДПУ

В умовах російської війни проти України та вимушеної евакуації для студентів Бердянського державного педагогічного університету дуже актуальною є проблема освітніх джерел, можливості вільного доступу до наукової та навчальної літератури, формування інформаційної компетентності, навичок пошуку потрібної літератури, орієнтації у світі освітніх платформ, віртуальних бібліотек та пошукових сайтів. Адже навички критичного мислення дадуть можливість майбутньому фахівцю обирати якісні джерела, перевіряти інформацію, протистояти океану фейків та маніпулятивних месиджів.

Продовжити читання “Подорож сторінками сайту бібліотеки БДПУ”

Профорієнтаційні зустрічі – крок до майбутніх вступників

Деканом факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Євгенією Линдіною, разом із викладачами кафедри прикладної психології та логопедії Бердянського державного педагогічного університету проведено низку профорієнтаційних онлайн-зустрічей із учнями 10–11 класів, їхніми батьками та класними керівниками закладів загальної середньої освіти м. Бердянська (тимчасово переміщених на підконтрольну територію України).

Продовжити читання “Профорієнтаційні зустрічі – крок до майбутніх вступників”

До дня шанування Героїв Небесної Сотні

До дня шанування Героїв Небесної Сотні студенти групи та с2т факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти готувалися заздалегідь…

Продовжити читання “До дня шанування Героїв Небесної Сотні”

Рада молодих учених БДПУ відновила свою роботу

17 лютого відбулось перше засідання Ради молодих учених БДПУ після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Не дивлячись на тривалу перерву, молоді вчені університету працювали над ідеями, впровадження яких розпочинаємо вже у цьому календарному році.

Продовжити читання “Рада молодих учених БДПУ відновила свою роботу”

Поезія і Революція: до Дня Небесної Сотні

У День Небесної Сотні пам’ять загиблих у середмісті столиці вшанували здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Філологія» факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ та завідувач кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства професор Ольга Харлан.

Продовжити читання “Поезія і Революція: до Дня Небесної Сотні”