БДПУ підкорює вершини

30 червня здобувачі освіти та викладачі Бердянського державного педагогічного університету відправились у подорож до табору, що розмістився у селищі Колочава, на території навчально-наукової бази «Синевир», що на Закарпатті.

Продовжити читання “БДПУ підкорює вершини”

Літній табір Синевир для здобувачів Бердянського державного педагогічного університету

З 30 червня по 6 липня студенти БДПУ разом із викладачами Ганною Александровою, Мариною Нестеренко, Крістіною Петрик, Ольгою Качеровою відпочивали в літньому таборі НПП «Синевир». Різноманітні екскурсії, походи в гори, майстер-класи і тренінги об’єднали колектив педагогів і здобувачів та подарували незабутні емоції. В день приїзду начальниця відділу соціально-гуманітарної та виховної роботи Юлія Полівода провела ігри на знайомство і розповіла присутнім про програму літнього відпочинку. Після обіду всі бажаючі вирушили на прогулянку в ліс. Доторкнулися до навколишньої краси, побачили синюка закарпатського, скуштували лісової чорниці, попили джерельної води. Вже першого дня зрозуміли, що сумувати не доведеться і що все найцікавіше попереду.

Продовжити читання “Літній табір Синевир для здобувачів Бердянського державного педагогічного університету”

Мобільність здобувачок факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти в університеті Франції

Здобувачки факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти БДПУ Аннастасія Шевчук (спеціальність 016 Спеціальна освіта) та Анастасія Бєгунова (спеціальність 231 Соціальна робота) нещодавно повернулися з міжнародної програми короткотермінової мобільності, яка проходила у Бургундському університеті в Діжоні, Франція. Програма мобільності під назвою «Mobility Paradigms: Human mobility and migration from ancient times to the present day» тривала з 1 липня по 5 липня 2024 року і фінансувалася Польським національним агентством академічних обмінів (NAWA) в рамках проекту “Підтримка співпраці Опольського університету з українськими університетами в рамках Альянсу FORTHEM 2024”.

Продовжити читання “Мобільність здобувачок факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти в університеті Франції”

Старт «SUMMER CAMP FDSSO 5.0»

08.07.24 стартувала чергова зміна літнього табору «SUMMER CAMP» факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти. Це 5 табірна зміна, яку організовує факультет для своїх студентів і не тільки.

Продовжити читання “Старт «SUMMER CAMP FDSSO 5.0»”