Час писати та вступати!

Профорієнтаційна онлайн-зустріч «Написання якісного мотиваційного листа» відбулася 28.06.2024 року на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету для вступників спеціальностей 012 Дошкільна освіта, 016.01 Спеціальна освіта (логопедiя), 231 Соціальна робота.

Продовжити читання “Час писати та вступати!”

Наукові записки БДПУ. Філологічні науки – наукове фахове видання категорії «Б»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 26 червня 2024 року рішенням атестаційної колегії МОН виданню «Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету. Філологічні науки» присвоєно категорію «Б».

Продовжити читання “Наукові записки БДПУ. Філологічні науки – наукове фахове видання категорії «Б»”

Конституція України – правовий оберіг держави

В переліку державних свят України є особливе – День Конституції. Саме в цей день, 28 червня, кураторами академічних груп кафедри психології факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ було проведено ряд цікавих та пізнавальних заходів.

Продовжити читання “Конституція України – правовий оберіг держави”

«Ambassador FDSSO»: насичений рік

Брендинговий клуб «Ambassador FDSSO» започаткував свою діяльність ще у 2023 році й стрімко об’єднав здобувачів та викладачів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “«Ambassador FDSSO»: насичений рік”

«Наукова діяльність як ключовий елемент магістерської освіти у сфері фізичної культури і спорту»

Курсова робота є важливою складовою освітнього процесу для студентів-магістрантів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «017 Фізична культура і спорт». Захист курсової роботи є обов’язковим елементом її виконання,  метою підготовки курсової роботи є систематизація, закріплення та поглиблення теоретичних знань, набутих у процесі вивчення професійно-орієнтованих дисциплін, використання  знань у системі  педагогічної діяльності. май

Продовжити читання “«Наукова діяльність як ключовий елемент магістерської освіти у сфері фізичної культури і спорту»”

Наш представник на міжнародному науковому евенті «ЄС після виборів до Європейського парламенту: між розширенням та реформами»   

27 червня 2024 року доцент кафедри правознавства БДПУ Мирошниченко Володимир Олександрович взяв участь у міжнародному науковому евенті Інституту Brexit DCU (Dublin City University, Ireland) – «Європейський Союз після виборів до Європейського парламенту: між розширенням та реформами».

Продовжити читання “Наш представник на міжнародному науковому евенті «ЄС після виборів до Європейського парламенту: між розширенням та реформами»   “

Як це було? Група підтримки Психологічного клубу ФДССО у 2024 році

Цьогорічні зустрічі Групи підтримки Психологічного клубу ФДССО були теплими, натхненними, довірливими, емоційними, сповненими відвертості та підтримки. Майже кожного тижня ми збиралися, щоб обговорити важливе для кожного, проявити себе та поділитися своїми емоціями у безпечному колі, глибше пізнати себе та внутрішній світ один одного. Наші учасниці – різні, але неймовірно цікаві особистості. Вони вміють бути відвертими, чути себе та інших, співчувати та підтримувати, радіти та сумувати разом.

Продовжити читання “Як це було? Група підтримки Психологічного клубу ФДССО у 2024 році”

Виклики та перспективи відкритої науки: зустріч із Сергієм Назаровцем

26 червня 2024 року відбулася зустріч у рамках реалізації проєкту Open4UA та в межах програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Бердянського державного педагогічного університету «ARS DOСENDI» із Сергієм Назаровцем у форматі онлайн-лекції.

Продовжити читання “Виклики та перспективи відкритої науки: зустріч із Сергієм Назаровцем”

Продуктивний навчальний рік для «Студентського десанту S016»

«Студентський десант S016» спеціальності 016 Спеціальна освіта започатковано на кафедрі прикладної психології та логопедії в 2021 році і з кожним роком потужність групи молодих, активних, креативних, талановитих лідерів стає все сильніше. Ми раді підбити підсумки нашого навчального року 2023-2024 та поділитися досягненнями «Студентського десанту S016»!

Продовжити читання “Продуктивний навчальний рік для «Студентського десанту S016»”

«Братерство освітян» – надійне партнерство

26 червня 2024 року Бердянський державний педагогічний університет в особі ректора Ігоря Богданова та Полтавський державний аграрний університет в особі ректора Олександра Галича уклали меморандум про співпрацю, який відкриває нові горизонти для обох закладів вищої освіти.

Продовжити читання “«Братерство освітян» – надійне партнерство”

Відвідали найбільший освітній фестиваль України «Вчителі майбутнього»

Дарина Литвиченко, старший викладач кафедри прикладної психології та логопедії, взяла участь у заході “Вчителі майбутнього” — найбільшій освітній події України, організованій громадською спілкою “Освіторія” та Холдингом емоцій “!FEST”.

Продовжити читання “Відвідали найбільший освітній фестиваль України «Вчителі майбутнього»”

Тренінг з психо-соціальної підтримки для постраждалих від кризи ВПО з числа освітян

В червні 2024 року відбувся ретрит психо-соціальної підтримки для постраждалих від кризи внутрішньо переміщених осіб (ВПО) з числа освітян. Учасниками цього заходу були вчителі з Рубіжного Луганської обл., які через війну змушені були залишити свої домівки та продовжувати працювати в нових умовах.

Продовжити читання “Тренінг з психо-соціальної підтримки для постраждалих від кризи ВПО з числа освітян”