Онлайн-випуск бакалаврів факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти: урочистості в новому форматі

21 червня 2024 року факультет фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти (ФФМКТО) Бердянського державного педагогічного університету (БДПУ) урочисто випустив бакалаврів у онлайн-форматі. Цей випуск став неординарним, але не менш хвилюючим та пам’ятним для всіх учасників події.

Продовжити читання “Онлайн-випуск бакалаврів факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти: урочистості в новому форматі”

Звіт про проведення наукового студентського гуртка

На базі кафедри іноземних мов і методики викладання факультету філології і соціальних комунікацій під керівництвом кандидата філологічних наук, доцента Мороза Андрія Анатолійовича проводились засідання студентського наукового гуртка. Учасниками гуртка є всі викладачі кафедри іноземних мов і методики викладання, а також студенти всіх курсів факультету філології і соціальних комунікацій.

Продовжити читання “Звіт про проведення наукового студентського гуртка”

Літературний гід

Літературний гід як оперативне формування викладачів та студентів про новинки художньої літератури та non Fuction існує на сайті бібліотеки з 2015 го року. В 2023 році почав працювати новий формат : усні розповіді про книги в зумі. Такі книги завжди є подією, вони створюють простір для обговорення, не уникають гострих тем, мають глибокий зміст, високу художню або наукову цінність. Інформування ведеться без спойлерів, без механічного переказу змісту.

Продовжити читання “Літературний гід”

Перемога у ІІ Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Юридична освіта майбутнього»

З 29.02.2024 по 21.06.2024 р. в Україні було проведено молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього».

Продовжити читання “Перемога у ІІ Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Юридична освіта майбутнього»”