Конституція України – правовий оберіг держави

В переліку державних свят України є особливе – День Конституції. Саме в цей день, 28 червня, кураторами академічних груп кафедри психології факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ було проведено ряд цікавих та пізнавальних заходів.

Продовжити читання “Конституція України – правовий оберіг держави”

«Ambassador FDSSO»: насичений рік

Брендинговий клуб «Ambassador FDSSO» започаткував свою діяльність ще у 2023 році й стрімко об’єднав здобувачів та викладачів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “«Ambassador FDSSO»: насичений рік”

«Наукова діяльність як ключовий елемент магістерської освіти у сфері фізичної культури і спорту»

Курсова робота є важливою складовою освітнього процесу для студентів-магістрантів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «017 Фізична культура і спорт». Захист курсової роботи є обов’язковим елементом її виконання,  метою підготовки курсової роботи є систематизація, закріплення та поглиблення теоретичних знань, набутих у процесі вивчення професійно-орієнтованих дисциплін, використання  знань у системі  педагогічної діяльності. май

Продовжити читання “«Наукова діяльність як ключовий елемент магістерської освіти у сфері фізичної культури і спорту»”

Наш представник на міжнародному науковому евенті «ЄС після виборів до Європейського парламенту: між розширенням та реформами»   

27 червня 2024 року доцент кафедри правознавства БДПУ Мирошниченко Володимир Олександрович взяв участь у міжнародному науковому евенті Інституту Brexit DCU (Dublin City University, Ireland) – «Європейський Союз після виборів до Європейського парламенту: між розширенням та реформами».

Продовжити читання “Наш представник на міжнародному науковому евенті «ЄС після виборів до Європейського парламенту: між розширенням та реформами»   “