За крок до омріяного диплому

Травень та червень – дуже відповідальні місяці для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Адже саме у цей час гаряча пора складання державних екзаменів, які ведуть здобувачів до омріяної кінцевої мети – отримання диплому про вищу освіту.

Продовжити читання “За крок до омріяного диплому”

Від ідеї до реалізації: студентський науковий гурток «Традиційні та інноваційні методи розвитку творчості в сучасному танці»

Бути чи не бути в науці? Кожен здобувач вищої освіти задає собі це питання на початку навчання в БДПУ. Тут розкривається безліч шляхів у світ науки, який відкривають викладачі університету.

Продовжити читання “Від ідеї до реалізації: студентський науковий гурток «Традиційні та інноваційні методи розвитку творчості в сучасному танці»”

Вчителі майбутнього: комплексний кваліфікаційний екзамен бакалаврів освітньо-професійної програми “Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)”  успішно складено!

13 червня відбулася підсумкова атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво). Цьогоріч згідно з вимогами ОПП “Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)” студенти вперше складали комплексний кваліфікаційний іспит з психолого-педагогічної підготовки та теорії і  методики навчання мистецтв у ЗЗСО  (інтегрований курс “Мистецтво”, музичне мистецтво)  із застосуванням англійської мови у професійній сфері. Відповідно до змісту програми іспит мав комплексний характер і передбачав теоретичний і практично-творчий компоненти.

Продовжити читання “Вчителі майбутнього: комплексний кваліфікаційний екзамен бакалаврів освітньо-професійної програми “Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)”  успішно складено!”