Меморандум про співпрацю і партнерство

7 червня 2024 року Бердянський державний педагогічний університет в особі ректора Ігоря Богданова підписав Меморандум про співпрацю і партнерство зі Східницькою селищною радою в особі голови Івана Піляка.

Продовжити читання “Меморандум про співпрацю і партнерство”

Виробнича практика за спеціалізацією Практична психологія на Факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти

Шлях становлення фахівця завжди сповнений викликів. І одним із важливих кроків на  цьому шляху є виробнича практика. Протягом чотирьох тижнів здобувачі вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, спеціалізації Практична психологія мали змогу  розширити та вдосконалити професійний рівень та сформувати цілісну картину майбутньої професійної діяльності в галузі практичної психології. 

Продовжити читання “Виробнича практика за спеціалізацією Практична психологія на Факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти”

Студентський науковий гурток «Музикант-науковець»: звіт про діяльність за ІІ півріччя 2023-2024 навчального року

Студентський науковий гурток «Музикант-науковець», що діє на кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін під керівництвом доценток кафедри Анетти Омельченко та Вікторії Григор’євої, звітується про діяльність за ІІ півріччя 2023-2024 навчального року.

Продовжити читання “Студентський науковий гурток «Музикант-науковець»: звіт про діяльність за ІІ півріччя 2023-2024 навчального року”

Без практики – теорія марна, після практики Теорія – очевидна

06 червня 2024 року відбулася звітна конференція з виробничої практики здобувачів вищої освіти 3 курсу освітньо-професійної програми «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 014.05 Середня освіта Біологія та здоров’я людини.

Продовжити читання “Без практики – теорія марна, після практики Теорія – очевидна”