Вчимося дарувати надію

Громадська організація Міжнародна асоціація психологів по роботі з горем та тяжкою втратою на минулому тижні провела триденний тренінг для працівників соціальних служб «Психологічний супровід родин зниклих безвісті». До нього долучилися студенти факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти, які опановують спеціальність 012 Дошкільна освіта. Практична психологія та 231 Соціальна робота.

Продовжити читання “Вчимося дарувати надію”

Підсумкова атестація здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальностей 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія)

11-12 червня 2024 року відбулася підсумкова атестація здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальностей 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія). Кожна зі спеціальностей мала свої особливості змісту програми іспиту та передбачала різний підхід до підтвердження набуття здобувачами загальних та фахових компетентностей згідно освітньо-професійних програм.

Продовжити читання “Підсумкова атестація здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальностей 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія)”

Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії

13 червня на кафедрі менеджменту та адміністрування відбувся кафедральний семінар, на якому було розглянуто дисертацію аспірантки Кондратенко Юлії Ігорівни «Управління розвитком провідницьких якостей майбутніх керівників закладів загальної середньої освіти в умовах магістратури». Робота подана на здобуття наукового ступеня доктора філософії. В обговоренні дисертації взяли участь В. Крижко, О. Старокожко, О. Фролова, В. Жигірь, Н.Вєнцева, Т. Макаренко та інші науковці.

Продовжити читання “Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії”