Як це було? Група підтримки Психологічного клубу ФДССО у 2024 році

Цьогорічні зустрічі Групи підтримки Психологічного клубу ФДССО були теплими, натхненними, довірливими, емоційними, сповненими відвертості та підтримки. Майже кожного тижня ми збиралися, щоб обговорити важливе для кожного, проявити себе та поділитися своїми емоціями у безпечному колі, глибше пізнати себе та внутрішній світ один одного. Наші учасниці – різні, але неймовірно цікаві особистості. Вони вміють бути відвертими, чути себе та інших, співчувати та підтримувати, радіти та сумувати разом.

Продовжити читання “Як це було? Група підтримки Психологічного клубу ФДССО у 2024 році”

Виклики та перспективи відкритої науки: зустріч із Сергієм Назаровцем

26 червня 2024 року відбулася зустріч у рамках реалізації проєкту Open4UA та в межах програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Бердянського державного педагогічного університету «ARS DOСENDI» із Сергієм Назаровцем у форматі онлайн-лекції.

Продовжити читання “Виклики та перспективи відкритої науки: зустріч із Сергієм Назаровцем”

Продуктивний навчальний рік для «Студентського десанту S016»

«Студентський десант S016» спеціальності 016 Спеціальна освіта започатковано на кафедрі прикладної психології та логопедії в 2021 році і з кожним роком потужність групи молодих, активних, креативних, талановитих лідерів стає все сильніше. Ми раді підбити підсумки нашого навчального року 2023-2024 та поділитися досягненнями «Студентського десанту S016»!

Продовжити читання “Продуктивний навчальний рік для «Студентського десанту S016»”

«Братерство освітян» – надійне партнерство

26 червня 2024 року Бердянський державний педагогічний університет в особі ректора Ігоря Богданова та Полтавський державний аграрний університет в особі ректора Олександра Галича уклали меморандум про співпрацю, який відкриває нові горизонти для обох закладів вищої освіти.

Продовжити читання “«Братерство освітян» – надійне партнерство”